Što uradi Hrvatska od Viktora Orbána, ni rođena majka ga ne bi prepoznala, brada, mornarska majica, sunčane naočale, more, vino, prijatelji i što mu više treba

Kakva Velika Mađarska, veliko je Lastovo na Orbánovoj majici, a ni Hrvatska mu nije mrska! Štoviše, uživa već treći tjedan na Jadranu i fućka mu se što Mađarska nema mora. U kolovozu se ipak vidio s dva državnika. Prvo je početkom mjeseca u SAD-u brusio politiku s Donaldom Trumpom, a sredinom kolovoza utjehu je pronašao u Zoranu Milanoviću.

Puni baterije u Hrvatskoj, jer navodno nema dovoljno energije u Mađarskoj! Ni rođena ga majka prepoznati ne može.

Već gotovo 3 tjedna mađarski premijer ljetuje na krajnjem jugu Dalmacije, a fotografija sa Zsolt Némethom, jednim od suosnivača Fidesza koji mu je i više od prijatelja, koji mu je suradnik i suosnivač Fidesza otkriva gdje se to skrio da cijela Mađarska cijeli kolovoz nema pojma gdje je. Očito mu je i više nego dobro u nas.

Što uradi Hrvatska od Viktora Orbána, ni rođena majka ga ne bi prepoznala, brada, mornarska majica, sunčane naočale, more, vino, prijatelji i što mu više treba Zsolt Nemeth/FB
27. 8. 2022

Viktor Orbán gotovo cijeli mjesec kolovoz provodi u inozemstvu. Prvu sedmicu kolovoza proveo je u SAD-u, družeći se s Donaldom Trumpom, prošlog je tjedna na Paklinskim otocima večerao sa Zoranom Milanovićem, 7. kolovoza premijer Mađarske snimljen u jednom hrvatskom primorskom restoranu, a onda je dan kasnije hrvatski novinar izvijestio da je gliser kojim se premijer koristio zakazao, stoga Viktor Orbán sa suprugom i odveo ga na obalu sa svojim zaštitarom.

Zanimljivo je kako Milanović do sada nije štedio Orbána i u nekoliko ga je navrata pošteno izrešetao, nazivavši ga čak i konjušarem, a kazao je 2020. kad je po tko zna koji put Orbán stajao ispred karte Velike Mađarske da "znamo mi dobro tko je on i što zagovara, a to nije ništa dobro'.
'Ako te jednom prevari - on je kriv, a ako te prevari drugi put - ti si budala', rekao je predsjednik Hrvatske. Usprkos ranijim nesporazumima mirno su ćakulali i večerali na Paklinskim otocima.

Kako piše Index.hu https://index.hu/belfold/2022/08/26/a-borostas-napszemuveges-orban-viktor-tovabbra-is-horvatorszagban-van/
Prošlog vikenda mađarski je premijer viđen na večeri u jednom restoranu na Paklinskom otoku u društvu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića . Sada je Zsolt Németh, jedan od osnivača Fidesza i predsjednik vanjskopolitičkog odbora Parlamenta, objavio zajedničku fotografiju s bradatim Viktorom Orbanom. Opis otkriva da je lokacija ipak Hrvatska.

Bradati Viktor Orbán sa sunčanim naočalama i dalje je u Hrvatskoj
Njegov stranački partner javio se zajedničkom fotografijom.


Fotografija je zanimljiva s više gledišta. S jedne strane zbog premijerove brade koja je možda zadnji put u javnosti viđena prije 33 godine, 16. lipnja 1989. godine. Na današnji je dan održao svoj poznati govor na trgu Hősök na ponovnom ukopu Imrea Nagya, premijera mađarske revolucije 1956. i mučenika borbe za slobodu, te njegovih drugova. S druge strane, zbog majice koja se vidi na premijeru,

Objava Zsolt Németha izazvala je veliku pozornost u susjednoj državi i 90 posto komenara idu u prilog vodećim mađarskim političarima i fanovi se slažu da je Orban zaslužio malo mira.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.