FOTO: Kada je "Slovenac" Luka iz 2CELLOS na pozornicu pozvao gosta iznenađenja, publika je bila dirnuta kao rijetko kada

Slovenski violončelist Luka Šulić i hrvatski violončelist Stjepan Hauser impresioniraju diljem svijeta. U sklopu velike svjetske turneje, koja je ujedno i njihova oproštajna, obožavatelji ih imaju prigodu vidjeti i poslušati posljednji put zajedno na velikim pozornicama. Napunili su sve velike, svjetski poznate dvorane, uključujući i dva puta ovog tjedna slovenske Stožice.

U sklopu svjetske oproštajne turneje svratili su i u Sloveniju i dva puta rasprodali ljubljanske Stožice. Kod nas stužu 19. RUJNA 2022 - ARENA ZAGREB

FOTO: Kada je "Slovenac" Luka iz 2CELLOS na pozornicu pozvao gosta iznenađenja, publika je bila dirnuta kao rijetko kada osebni arhiv
26. 5. 2022

Svetovno znan glasbeni dvojec 2CELLOS

"Velika svjetska turneja je kulminacija svega što smo zajedno postigli kao 2CELLOS. Ovo će biti stvarno najveći i najspektakularniji koncerti do sada kada nastupamo pred najvećom publikom diljem svijeta. Zajedno smo se popeli na planinu i kulminirali u ono što možemo zajedno. Oboje smo jako sretni zbog ove turneje, jer smo uložili sve što smo naučili svirajući zajedno. Koncerti će biti vrlo intenzivni, jer će se tlo tresti, pjesme će biti emotivne, dirljive i spektakularne. mi ćemo sve poslužiti, a onda se 2CELLOS oprašta od svjetskih pozornica. Jeste li spremni za slavlje s nama?!" rekli su Luka i Stjepan u jednom od intervjua.

Luka Šulić na domaćem terenu s iznenađenjem

Nije tajna da Luka dolazi iz Maribora, no na prvom koncertu, koji je održan 25. svibnja, rekao je kako je lijepo biti kod kuće, pa makar bio i u ljubljanskim Stožicama. Stjepan se našalio kako ga navijači u Ljubljani sigurno neće voljeti kao u Mariboru, no publika je ubrzo pokazala da je njihov.

Pred kraj koncerta Luka je uzeo mikrofon i rekao: "Moram Vam reći da je moj najstariji sin Val danas prvi put na koncertu. Val, gdje si? ​​Pobjegao je u backstage! (Smijeh) " Nekoliko sekundi nakon toga, Val se stvarno vratio i kamera je uhvatila njegov slatki, zločesti osmijeh. Ali to nije sve. Na koncertu je pozvao Vala na pozornicu i podigao ga na ramena. Zajedno sa Stjepanom mahnuli su i napustili pozornicu.
 

Luka i njegova supruga Tamara Šulić imaju troje djece. Najstariji je Val, a slijede kćeri Hana i sin Leo koji je rođen u ožujku prošle godine.

Pri rođenju trećeg djeteta napisao je: "Jučer, ovdje u našem domu, rođeno je naše treće čudo - dječačić Leo. Jako sam ponosan na svoju lijepu, snažnu, spartansku suprugu Tamaru. Neka kaos počne!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

 
Ponekad s njima na Instagramu podijeli slatke trenutke. Gornja fotografija prikazuje dvoje starije djece koja mu pomažu u stvaranju nove glazbe, a fotografija ispod pokazuje kako su otišli na odmor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Zar nisu slatki?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.