Starogradske pjesme uskoro u Lisinskom

Koncert tradicionalnih starogradskih pjesama, balada i romansi u izvedbi ansambla Hajo, Zdravka Bugarina i Marčele Frančesko održat će se 12. ožujka u Lisinskom

26. 2. 2019

Koncert tradicionalnih starogradskih pjesama, balada i romansi održat će se 12. ožujka u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, s početkom u 19:30, a spojit će starogradske vojvođanske i zagrebačke pjesme. 

Za glazbenu čaroliju prošlih vremena pobrinut će se ansambl Hajo iz Subotice, uz violinsku pratnju Emila Gabrića Paganinija, Zdravko Bugarin i beogradska operna diva Marčela Frančesko, kojoj će ovo biti prvi nastup od kada je doselila u Hrvatsku. 

Popularne starozagrebačke pjesme i popevke izvodit će Adam Končić, pjevač poznat po cabaretima „Noćas ću“ i „Adam i Ona“. Njemu će se u Zagrebačkoj priči na pozornici pridružiti i Gordana Ivanjek Tušek, pjevačica iz Zagorja te Željko Grozaj, član Kvarteta Gubec, a pratit će ih Savski valovi i Oliver Belošević na harmonici.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.