Sokol postao šef Biljani Borzan! Njegova i borba za uvođenje jedinstvenog punjača bila je efikasnija

ŠOK ZA BILJANU! "Nutela" je jaka na riječima, no one joj nisu pomogle da se uzdigne više od obične članice Odbora za unutarnje tržište i zaštitu potrošača EP (IMCO). Tomislav Sokol postao je potpredsjednikom i to jednoglasno!

- Najviša je to funkcija na koju je neki od hrvatskih zastupnika izabran u području zaštite potrošača u EP od ulaska Hrvatske u EU, istaknuo je Tomislav Sokol!

Tomislavu je čestitao i HDZ-e, no javno ne i zastupnica SDP-a.

Ona se je pohvalila na njen dobro poznati način kako je Odbor za zaštitu potrošača velikom većinom podržao moj zakon o duljem trajanju uređaja!

Sokol postao šef Biljani Borzan! Njegova i borba za uvođenje jedinstvenog punjača bila je efikasnija Marko Lukinić / Pixsell
29. 11. 2023

Čestitamo našem eurozastupniku! Veliko je to priznanje njegovom radu na zaštiti! S ponosom su izrazili poštovanje prema Tomislavu Sokolu iz Središnjice HDZ-a.

Sam Tomislav Sokol jednako je tako na Facebooku istaknuo svoje najveće dosadašnje dostignuće u Europskom parlamentu:

- Ponosan sam što sam jednoglasnom podrškom izabran za potpredsjednika Odbora za unutarnje tržište i zaštitu potrošača Europskog parlamenta (IMCO). Najviša je to funkcija na koju je neki od hrvatskih zastupnika izabran u području zaštite potrošača u Europskom parlamentu od ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Izbor za potpredsjednika odbora u Europskom parlamentu potvrda je kvalitetnog rada u području zaštite potrošača, između ostalog, kroz borbu za uvođenje jedinstvenog punjača, donošenje nove direktive o potrošačkim kreditima, uvođenje prava na popravak proizvoda ali i donošenje novih pravila o označavanju meda. Ovaj izbor obvezuje me da nastavim predano raditi na zaštiti interesa potrošača!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.