Šokantno predviđanje Nostradamusa: što će se dogoditi nakon smrti kraljice Elizabete II?

Nostradamus je predvidio da će nakon smrt Elizabete II. uslijediti veliko razdoblje promjena, kada Ujedinjeno Kraljevstvo više neće rasti!

Slavni prorok davno je prorekao mnoge tragične događaje koji su se trebali dogoditi nakon smrti dugogodišnjeg britanske monarhinje. Mnogi se brinu hoće li se njegove riječi i ovoga puta obistiniti?

Šokantno predviđanje Nostradamusa: što će se dogoditi nakon smrti kraljice Elizabete II? Royal family /Instagram
12. 9. 2022

Foto: Royal family / Gordon Johnson from Pixabay

Legendarni astrolog Nostradamus predvidio je budućnost britanske kraljevske obitelji nakon smrti kraljice Elizabete II. Njegova su predviđanja postala viralna internetom samo nekoliko sati nakon što je Buckinghamska palača obavijestila javnost o monarhovoj smrti.

Nostradamus, punim imenom Michel de Nostredame, bio je francuski astrolog koji je živio u 16. stoljeću. Kažu da su njegova predviđanja prilično točno predvidjela neke svjetske događaje, uključujući Drugi svjetski rat i Veliki požar u Londonu 1966. godine.

Nostradamus je predvidio da će nakon smrt Elizabete II. uslijediti veliko razdoblje promjena, kada Ujedinjeno Kraljevstvo više neće rasti, prenosi britanski Daily Star. “Kraljičina djeca će promijeniti kraljevstvo kad odrastu”, stoji u najavi. Mnogi vjeruju da to najavljuje kraj britanske monarhije i skori nastanak britanske republike.

Valja se prisjetit i da je predvidio katastrofu Hirošime i Nagasakija 1945. kada je napisao: "U dva grada bit će pošasti kakve svijet još nije vidio."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.