Umrla jedna od najljepših manekenki na svijetu (imala je samo 26 godina)

Sudjelovala je i na izboru za Miss svijeta.

Umrla jedna od najljepših manekenki na svijetu (imala je samo 26 godina) Twitter/PageantsNEWS
16. 10. 2023

Manekenka Sherika de Armas, koja je predstavljala Urugvaj na izboru za Miss svijeta 2015. umrla. Imala je samo 26 godina. Umrla je nakon dvogodišnje borbe s rakom vrata maternice. Njezin brat Mayk' De Armas napisao je na društvenim mrežama nakon njezine smrti: "Leti visoko sestro. Uvijek i zauvijek."

Rak grlića maternice najčešće se dijagnosticira kod žena u dobi od 35 do 45 godina, iako se više od 20 posto dijagnoza javlja nakon 65. godine.

Ljepotica se proslavila 2015. kada je predstavljala svoju zemlju na izboru za Miss svijeta u Kini, prenosi Daily Mail. S 18 godina bila je jedna od najmlađih natjecateljica. Iako se nije plasirala među 30 najboljih na natjecanju, njezino "lijepo lice, visok stas i karizmatična osobnost" doveli su do toga da je nazivaju "jednom od mladih obećavajućih talenata Urugvaja".

"Volim sve vezano uz modu i mislim da je san svake djevojke sudjelovati na izboru za Miss svijeta. Jako sam sretna što sam doživjela ovo izazovno iskustvo", rekla je nakon natjecanja. Kasnije je počela prodavati kozmetičke proizvode i osnovala vlastiti brend Shey De Armas Beauty Studio. Posvetila se i Zakladi Pérez Scremini koja pomaže u borbi protiv raka kod djece.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.