Ima 58 i još je uvijek sex simbol nacije, jedna od najljepših Hrvatica, koja traje punih 38 godina otkako je s čarobnim napitkom izronila iz mora

Ana Sasso, Pipi djevojka i bivša Miss Jugoslavije zasjala je iznova. Ovaj put na izboru za "Miss Beauty Hrvatske". One mlađe koje su se borile za ovogodišnju titulu missice ispratile su je zavidna pogleda, a zanosna Splićanka osvojila je i  nagradu za bezvremensku ljepotu "Timeless Beauty".

Galerija: Ljepotice zablistale u Lisinskom.

U dugoj ružičastoj, strukiranoj haljini, pompozno je stala uz bok s puno mlađim djevojkama koje su sudjelovale na izboru i pojavom ih zasjenila. Pozirala je i s Tamarom Roglić i Sanjom Bjedov, našim proslavljenim manekenkama i sjajnim organizatoricima brojnih izbora najljepših žena. Nagrade za ljepotu koja nemavremenskih granica, osim Splićanke koju je pred gotovo 4 desetljeća na motociklu u reklami provozao proslavljeni as Ivan Šola, dobile su još i Ksenija Urličić, Ivana Mišković, Mia Begović i Zdenka Kovačiček. Uručene su im skulpture akademika i profesora Petra Popijača.

Novom Miss Beauty Hrvatske okrunjena je Marinela Grljušić iz Požege, prva pratilja je Patricia Markač, druga pratilja Sara Perišić, dok je titula Miss Beauty fotogeničnosti pripala Patriciji Dimitrovski.

Miss Beuty Mario Draušnik
8. 12. 2021

Hrvatske ljepotice svih generacija zablistale su u znamenitoj "Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski". Izbor za "Miss Beauty Hrvatske" privukao je brojne poznate dame, koje ne samo da su bile znatiželjne, već i koje s ponosom istiću svoju ljepotu i to bez obzira na godine. Ovogodišnji izbor za Miss ljepote privukao je brojna poznata lica, a uvedena je i nova nagrada - ‘Timeless Beauty‘, koja se dodjeljuje ženama koje su ljepotom i radom prošlih desetljeća dominirale domaćom scenom. Koliko god to zvuči neobično, no upravo su gospođe u najboljim godinama ukrale show mlađahnim ljepoticama koje su se borile za titulu "Miss Beauty Hrvatske".

Marinela Grljušić iz Požege, prva je pobjednica novog izbora, "Miss Beauty Hrvatske". Prva pratilja je Patricia Markač, druga pratilja Sara Perišić, dok je "Miss Beauty fotogeničnosti" postala Patricija Dimitrovski.

Za Slavonku i pobjednicu izbora ovo je bio poseban dan. Nije skrivala oduševljenje.

- Pohađam fakultet više medicinske na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu. i jednog dana želim biti Viša medicinska sestra. Trenutno obavljam praksu u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Jedan od poslova mi je posao dadilje, a u slobodno vrijeme volim pročitati dobru knjigu, pogledati dobar film, družiti se s prijateljima. Dosta sam aktivna i na društvenim mrežama, posebice na Instagramu i Tik Toku.

Počasne gošće izbora bile su trenutne vladarice medijskih prostora, društvenih mreža i znane ljepotice - Lana Gržetić miss Hrvatske 2013, Jelena Katarina Kappa, "Miss turizma Hrvatske 2014". Helena Krnetić, "Miss Supranational Hrvatske 2019.", Katarina Mamić, "Miss Hrvatske 2019.", Amina Kajtaz, "Miss sporta Hrvatske 2020.", Tea Bošković, "Miss Dijaspore Hrvatske i prva pratilja Miss Hrvatske 2012.", Anja Ožanić, "Miss sporta Hrvatske 2019." i Borna Mohač, aktualna "Miss sporta Hrvatske".

- Ovo je kruna našeg rada, ovo je naše autorsko djelo – rekla je Sanja Bjedov, uz Tamaru Roglić, organizatorica ovog eventa. Osim što se je birala "Miss beauty", posebnost ovog izbora bila je dodjela posebnih nagrada – "Timeless Beauty". - To su nagrade koje ćemo po prvi puta ove godine dodijeliti ženama koje su svojom bezvremenskom ljepotom i radom ostavile trajni trag, desetljećima krasile medijski prostor te bile i jesu uzor svim mladim generacijama – istaknula je Tamara Roglić.

 

Sanja Bjedov i Tamara Roglić, modne agentice već više od dva desetljeća uspješno surađuju na sličnim projektima i svako njihovo događanje svojevrstan je praznik ljepote, ali i jednako tako ogromne odvažnosti. One ne posustaju ni u ovim bremenitim Covid vremenima. Štoviše, njihovi su izbori prvorazredne fešte.

U glazbenom djelu programa nastupili su obitelj Jusić, Đelo, Paula i Ema, zatim Antonela Malis i Zdenka Kovačiček koja je otpjevala prigodnu pjesmu za ovaj izbor – Žena za sva vremena. Program su vodili Davor Garić i Vjekoslava Bach. Za sjajan izgled pozornice pobrinuo se Balon Art, tvrtka čiji je vlasnik Ines Kokorić.

Kako su napisali portali:  - Na dugoj ružičastoj baršunastoj haljini nekadašnja Miss Jugoslavije Sasso remenom oko struka istaknula je zavidnu liniju, dok je televizijska legenda Ksenija Urličić za ovu prigodu izabrala crne svečane hlače širokog kroja koje je uparila s prozirnom bluzom trendi lila boje i predimenzioniranim detaljem od mašne, a čitav je stajling zaokružila crnim sakoom poludugih rukava. Glumačka diva koju u javnosti ne viđamo često, Mia Begović na svečanost je došla u crnoj elegantnoj kombinaciji od glave do pete, dok je frizuru oblikovala u veliku punđu, a čitav look upotpunila je crvenim ružem na usnama. S osmijehom od uha do uha glumica je pozirala uz bok s našim proslavljenim manekenkama Sanjom Bjedov i Tamarom Roglić koje su kao organizatorice nosile crne kompletiće sa zlatnim izvezenim nitima koje su na sakoima ostavljale dašak glamura.

Graciozne glazbene dive

Modnu odvažnost pokazala je i glazbena vedeta Zdenka Kovačićek.  Bila je odjevena i obuvena u crvenom "od glave do pete". Uz crvene hlače ravnog kroja, pjevačica je nosila gležnjače na petu iste boje te bluzu s asimetričnim plaštom i plavim detaljima. Stajling je upotpunila visećim naušnicama. U svečanoj haljini od korzeta sa sitnim dijamantićima i velom sa šljokicama i asimentričnim volanima na svečanosti je nastupala i naša operna diva Antonela Malis koja je poput princeze iz bajke modnu kombinaciju upotpunila srebrnom tijarom i salonkama u nijansi haljine.

Skulpture akademika i profesora Petra Popijača osvojile su Ana Sasso, Ksenija Urličić, Ivana Mišković, Mia Begović i Zdenka Kovačiček koje su svojom bezvremenskom ljepotom i radom ostavile trajni trag, desetljećima krasile medijski prostor i bile uzor svim mladim generacijama.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.