Je li Severina odabrala neprikladno mjesto za fotografiranje? Ovo kažu pratitelji

Severina je snimila niz fotografija u muškom WC-u sportske dvorane te ih objavila na društvenim mrežama.


 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Je li Severina odabrala neprikladno mjesto za fotografiranje? Ovo kažu pratitelji Instagram/Severina
21. 3. 2023

Popularna pjevačica Severina, koja ima brojne obožavatelje i u Sloveniji. Poznata je kao neprikosnovena kraljica estrade. Živahna Seve prošlog je vikenda nastupila u Medvodama, odnosno u tamošnjoj sportskoj dvorani. Na Instagramu je najavila i nastup u Sloveniji.

Dodala je: "Medvode, dolazim!" te dodali ključne riječi koje ističu ljubav: 'ljubav se ljubavlju vraća' i 'volimo se'.

U najavi događaja organizatori koncerta napisali su kako se nakon dugo vremena u Medvode vraća prava zabava koju svi željno iščekuju. Neposredno prije svog koncerta, Severina je snimila niz fotografija u muškom WC-u sportske dvorane te ih objavila na društvenim mrežama. U jednoj je pozirala pred kamerama stavivši nogu u elegantnim bijelim sandalama na visoku petu na rub pisoara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Fotografije su se dojmile mnoge komentatore, kojima je ideja da pjevačica pomiče granice bila vrlo primamljiva i "cool". Osim toga, mnogima je bio zanimljiv kontrast između Severinine ljepote i ne baš glamuroznog prostora u kojem je odabrala pozirati. U objavi je označila i fotografa Matea Smolčiča Senčara, što nam daje do znanja da je riječ o pravom modnom "fotkanju". I još nešto, zbog Seve je Slovenija dobila najpoznatiju mušku toaletu, mogli bismo dodati.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.