Tko je Maxu Verstappenu usred Sarajeva napisao kaznu za nepropisno parkiranje?

"Vratit ću se uskoro", piše na poruci zalijepljenoj na bolid s kojime je 2021. godine Nizozemac osvojio naslov svjetskog prvaka.
 

Tko je Maxu Verstappenu usred Sarajeva napisao kaznu za nepropisno parkiranje? Instagram
4. 3. 2024

Napisao: Miha Rušnik

Proteklih dana u Sarajevu je bio izložen prošlogodišnji automobil Maxa Verstappna. No Nizozemca, koji je s Red Bullom tri uzastopne sezone osvajao naslov prvaka, nije bilo u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Red Bull je ondje stavio formulu kako bi promovirao brend, a prolaznici su primijetili zanimljiv detalj na njemu kada je bio parkiran na jednoj od gradskih ulica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Bull Bosna i Hercegovina (@redbullbih)

"Brzo ću se vratiti"

Upozorenje očito nije pomoglo, jer uz kaznu je išla i kazna za parkiranje – hej, pravila vrijede za sve; ili je? Zapravo se radilo o internoj šali, javlja Radio Sarajevo. Zaposlenici Red Bulla šalili su se na račun famoznih izgovora, odmah se vraćam, vraćam se za pet minuta, samo ću skoknuti u pub...

Više lokacija

Verstappenov trijumfalni trkački automobil iz sezone 2021. godine izložen je prošle godine u Bosni i Hercegovini. Ove godine, pored nekoliko lokacija u glavnom gradu, turneja je bila i u Mostaru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Bull Bosna i Hercegovina (@redbullbih)

Prva utrka sezone 2024.

Nova sezona najprestižnije trkaće karavane na svijetu započela je upravo ovog vikenda, a prva stanica bila je autodrom u Bahreinu. Max Verstappen je u prvu utrku krenuo s prve startne pozicije i pobijedio više nego vrhunski (ispred Checa Pereza (obojica Red Bull) i Carlosa Sainza (Ferrari). Komentar utrke pripremio Andraž Zupančič, lako pročitate ovdje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.