Kontroverzni plakat i u Titovoj ulici smeta opetovano glasnom gradonačelniku (prijeti i policijom)

Gradonačelnika Romana Leljaka jako je zasmetao jumbo plakat koji smatra uvredljivim.

Kontroverzni plakat i u Titovoj ulici smeta opetovano glasnom gradonačelniku (prijeti i policijom) Facebook/Posnetek zaslona
24. 10. 2023

Na pojedinim mjestima u Sloveniji osvanuli su neobični jumbo plakati koji s pravom privlače pažnju. Spomenuti plakati već su primijećeni na području Radenaca, a neki su ih vidjeli i u Primorskoj. No, plakati nisu privukli toliku pažnju svojom inovativnošću, već ponajviše eksplicitnim sadržajem.

Na plakatu velikim crnim slovima piše "SRANJE", a u donjem desnom kutu stoji pitanje: "Prikladno?"

s dodijeljenim telefonskim brojem 080 54 25. Plakat je izazvao val negodovanja zbog eksplicitnog sadržaja, no oglasio se i načelnik Općine Radenci Roman Leljak koji je svoje ogorčenje plakatom podijelio na društvenoj mreži Facebook. Leljak je nekoliko puta krasio naslovnice slovenskih medija, no njegov je najpoznatiji potez bio taj da Titovu cestu u Radencima želi preimenovati u Cestu slovenske samostalnosti, da bivši predsjednik Jugoslavije nije domaći”, napisao je uz fotografiju.
 

Nije jasno što točno jumbo plakat promovira, ali sa sigurnošću se može reći da je to odlična marketinška strategija, jer o posteru priča nekoliko zajednica.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.