Drama na moru: Kod Paga nakon nevremena spašena posada oštećene jedrilice, među kojima dva Hrvata i jedna Slovenka

Spašena dva Hrvata i jedna Slovenka! Jedrilica s posadom pronađena je jugozapadno od Proboja na Pagu. 

Drama na moru: Kod Paga nakon nevremena spašena posada oštećene jedrilice, među kojima dva Hrvata i jedna Slovenka Facebook/posnetek zaslona
27. 11. 2023

Na otoku Pagu u subotu su spašena tri člana posade jedrilice oštećene u nevremenu u paškom arhipelagu, priopćeno je u nedjelju iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. Među članovima posade bila su dva Hrvata i jedan Slovenac. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, Luška kapetanija u Zadru je u subotu u 14.34 sati zaprimila poziv u pomoć od tročlane posade, nakon što je tijekom nevremena oštećen motor jedrilice i puknuo jarbol, s kojim su se zadržali. cijelo vrijeme u telefonskom kontaktu kako bi se spriječila panika i osiguralo pravilno rukovanje oštećenom jedrilicom, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.Jedrilica s posadom pronađena je u 16.10 sati jugozapadno od Proboja na Pagu. Doteglili su je do obale i iskrcali posadu u luci Povljana na Pagu u 17:20 sati.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.