- Razjuriti treba Smrtića i 99 % HRT urednika, ostaviti jedino Mislava Togonala

Igor Peternel drakonski o HRT-u, "Hrvatskoj katedrali duha": - Treba preuzeti vlast i već prvi mjesec Izabrati vodstvo javne televizije koje će sve urednike na javnoj televiziji razjuriti i izabrati potpuno nove. Provesti uredničku lustraciju. (Osim Togonala)

Baby Lasagna je ključna tema za koju Smrtić i društvo misle da muči hrvatski narod? Rugaju se narodu.

- Razjuriti treba Smrtića i 99 % HRT urednika, ostaviti jedino Mislava Togonala Patrik Macek / Pixsell
27. 2. 2024

Igor Peternel kritizirao je odluku HRT-a da središnju političku emisiju Otvoreno posveti Dori i Baby Lasagni. Posebno je kritizirao urednika Damira Smrtića, a ima i radikalan prijedlog za poboljšanje HRT-a.

- U središnjoj političkoj emisiji Otvoreno razgovara se o Dori i Eurosongu.
To je ključna tema za koju Smrtić i drustvo misle da muči hrvatski narod. Rugaju se narodu.
Kažu da oporba samo zanovijeta i ništa konstruktivno ne predlaže. Evo ja sam konstruktivan i predlažem: treba preuzeti vlast i već prvi mjesec Izabrati vodstvo javne televizije koje će sve urednike na javnoj televiziji razjuriti i izabrati potpuno nove. Provesti uredničku lustraciju. ( Osim Togonala).
 
Jedan od čelnika Domovinskog pokreta žestoko se obrušio na izbor bizarne teme u središnjoj političkoj emisiji Otvoreno gdje se razgovaralo o Dori i Eurosongu. Kazao je ironično: - To je ključna tema za koju Smrtić i društvo misle da muči hrvatski narod. Rugaju se narodu.


 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.