Objava koja se svidjela tisućama ljudi: Ralf Schumacher podijelio je fotografiju s Michaelom

Na Instagramu fanovi masovno lajkaju fotografiju koju je ovih dana objavio Ralf Schumacher.

Objava koja se svidjela tisućama ljudi: Ralf Schumacher podijelio je fotografiju s Michaelom Ralf Schumacher / Instagram
3. 10. 2023

Ralf Schumacher podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu fotografiju na kojoj je Ralf zajedno sa svojim bratom Michaelom Schumacherom, dok je još bio na početku karijere. Fotografija je nastala 1990. godine, a podijelio ju je na Instagramu uz natpis: "Prošlo je godina. Najbolji trener kojeg možete imati. Dobra uspomena na davne karting dane."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Njemački vozač Formule 1 Michael Schumacher sedmerostruki je svjetski prvak, čak je proglašen statistički najboljim vozačem u povijesti Formule 1 i prvim sportašem koji je godišnje zaradio čak 100 milijuna dolara, što je oko 95 milijuna eura. 2006. godine gledatelji su ga proglasili najpopularnijim natjecateljem, no nažalost, 2013. godine zadobio je tešku ozljedu glave tijekom skijaške nesreće i od tada je bio prvo u bolnici, a zatim na kućnoj njezi. O njemu nema više informacija u javnosti pa je ova fotografija tim više oduševila ljude koji ga nikada neće zaboraviti Njegov mlađi brat Ralf bio je 10 godina aktivan u Formuli 1, no unatoč velikim uspjesima njegova karijera se ne može usporediti sa svojim bratom.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.