- Bit' će mi potrebno samo 24 sata da krenemo u žestok obračun s kriminalcima, korupcijom, nepotizmom..., poručio je danas Puležanima Mislav Kolakušić

- Ako će nas biti dovoljno, uspjeti ćemo svrgnuti kriminal, a ja sam spreman učiniti sve za taj cilj, kazao je Mislav Kolakušić Puležanima koji od ranog jutra pružaju ogromnu potporu Sudcu!

- Od 35 sudaca Vrhovnog suda RH njih čak 29 sudilo je i u komunizmu, previše i za najlošiji ukus, izjavio je sudac Trgovačkog suda u Zagrebu koji  je oženjen Zagorkom rođenom u Zagrebu, s kojom je nedavno dobio sina Antuna… Rođen i odrastao u Zagrebu na Trešnjevci, od majke Slavonke iz maloga mjesta pokraj Đakova i oca iz Zagreba. U Puli je još jednom poručio kako neće stati dok se ne iskorijeni kriminal u Hrvatskoj

- Bit' će mi potrebno samo 24 sata da krenemo u žestok obračun s kriminalcima, korupcijom, nepotizmom..., poručio je  danas Puležanima Mislav Kolakušić igor stažić
24. 11. 2018

Pula je danas od ranog jutra davala ogromnu podršku Mislavu Kolakušiću! Sudac je poručio da je onaj koji želi mijenjati stvari.

- Nitko i ništa nije jače od naroda i njegove volje. Toga su svjesni i oni koji potiču podjele u društvu pa stalno nameću teme u vezi s kojima se građani dijele, odnosno ustaše i partizane, kazao je Puležanima politički sve ambiciozniji Kolakušić.

Za to ima puno argumenata. U mandatu lijeve vlade Zorana Milanovića istaknuo se zalaganjem protiv ovršnoga zakona i predstečajnih nagodbi. Sukobio se s dva najmoćnija političara iz garniture, Slavkom Linićem i premijerom Zoranom Milanovićem. Oni su sada bivši, a u Hrvatskoj je i dalje blokirano više od 300 tisuća ljudi. Po tome pitanju vlada desnoga centra premijera Andreja Plenkovića nije napravila puno. Sudac Kolakušić i dalje proziva.

– Ovršni zakon deset godina uništava živote gotovo milijun građana Hrvatske. Proizveo je 330 tisuća blokiranih i morbidno utječe na život oko četvrtine stanovnika Hrvatske, a nitko od nadležnih ga ne želi promijeniti. Međutim, javni prosvjedi na društvenim mrežama protiv zakona kojim se uvodi porez na promet nekretninama pokazali su da se može utjecati, doveli su do toga da je zakon povučen. Građani imaju u svojim rukama moć da mijenjaju sve, ali samo ako su jedinstveni, ustrajni i glasni. Nitko i ništa nije jače od naroda i njegove volje. Toga su svjesni i oni koji potiču podjele u društvu pa stalno nameću teme u vezi s kojima se građani dijele, odnosno ustaše i partizane, kazao nam je politički sve ambiciozniji Kolakušić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.