Pukla veza Mosta i važnog suverenista koji je otkazao koaliciju i izjavio kako to vodi u koaliciju s SDP-om što je njemu posve neprihvatljivo

NEĆU IĆI NA IZBORE S MOSTOM, jer Milanović s kojim će na kraju koalirati je sjeme razdora, izjavio je Ladislav Ilčić, zastupnik Hrvatskih suverenista u Europarlamentu, stranke koje koalira s Grmojom!

HOĆE LI I ON S KOLAKUŠIĆEM, LOVRINOVIĆEM I SINČIĆEM?

Pukla veza Mosta i važnog suverenista koji je otkazao koaliciju i izjavio kako to vodi u koaliciju s SDP-om što je njemu posve neprihvatljivo Eric Vidal / EP
19. 3. 2024

Pomalo neočekivana vijest stigla je iz tabora Hrvatskih suverenista. Akademski glazbenik i zastupnik u Europarlamentu iznenadio je odlukom da ne slijedi put svoje stranke. Odlučno je odbacio koaliciju s Mostom, jer kako tvrdi, to vodi do koalicije sa SDP-om, što je njemu posve neprihvatljivo.

Evo što je napisao na svom FB profilu:

- Predsjednik Milanović smatra da može kršiti Ustav zbog onog što on smatra višim ciljem. Takvo ponašanje, koje temeljna demokratska dostignuća čini manje važnim od njegovog osobnog uvjerenja, predstavlja put u totalitarizam, tako često viđen kod ljevice u prošlosti.
Trajno nedefiniran Most, koji nedostatak jasnog političkog profila i strategije prema zajedništvu na kršćansko konzervativnom spektru nadoknađuje dramatičnim izričajem - najavio je koaliciju sa SDP-om.
Ne želim biti dio takvog političkog djelovanja pa niti špekulacija.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.