Pukla ljubav Vesne Škare Ožbolt i Damira Vanđelića, a tek su se zbližili! Napustila je Republiku, ne i politiku u kojoj se i dalje vidi, al' ne na istoj strani s Republikom

Raspada se REPUBLIKA. Bila mu je desna ruka, više nije! Razočarana u politiku Republike poznata političarka zalupila joj vratima, poželjela sreću i rekla: - Narušava moj  itegritet! Obavještavam javnost, svoje birače i simpatizere da sam danas odstupila s mjesta potpredsjednice stranke Republika i napustila stranku.

Kako je navela; ovo što sam napravila nije nimalo neozbiljno, već odgovorno!

Pukla ljubav Vesne Škare Ožbolt i Damira Vanđelića, a tek su se zbližili! Napustila je Republiku, ne i politiku u kojoj se i dalje vidi, al' ne na istoj strani s Republikom Jurica Galović/Pixell
17. 1. 2024

Dajući otkaz Damiru Vanđeliću, bivša i ministrica pravosuđa i uprava nije rekla ne i politici. Razočarana odnosima u stranici kojoj je podpredsjednica kazala je:

- Obavještavam javnost, svoje birače i simpatizere da sam danas odstupila s mjesta potpredsjednice stranke Republika i napustila stranku.
U politici sam, kao i u privatnom životu, uvijek dosljedna sebi i svojim načelima. Iz svog dugogodišnjeg političkog iskustva znam da ostanak u političkom okruženju koje ne odražava moja uvjerenja, narušava moj integritet i autentičnost.
Svojim dosadašnjim stranačkim kolegama zahvaljujem na kratkoj suradnji i želim svu sreću na izborima.
I dalje ostajem predana svojoj viziji bolje Hrvatske, boljeg Zagreba, boljeg cjelokupnog društva, te sam otvorena za poslušati i čuti misli, ideje ili brige svih vas.
Zauvijek ostajem posvećena poboljšanju budućnosti Hrvatske i njenih građana

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.