POŽURITE SE U LONDON: Prodaje se Del Boyev legendarni limeni ljubimac na tri kotača

Najpopularniji automobil na tri kotača, obitelji Trotter iz popularne serije ''Mućke'', naći će se na aukciji 11. studenog u Londonu. Prepoznatljiv auto s natpisom ''Trotters Independent Trading Co, New York Paris Peckham'' vozili su Delboy i Rodney Trotter, a seže iz 1968. godine

POŽURITE SE U LONDON: Prodaje se Del Boyev legendarni limeni ljubimac na tri kotača Youtube
30. 10. 2017

Dokumentacija koju je s tadašnjim vlasnikom razmjenio BBC potvrđuje autentičnost vozila. Na satu stoji da je kombi dosada prešao 71.778 milja, ima motor s 598 kubika i 25 konjskih snaga, a registriran je do lipnja 2018. godine i prodaje se s originalnim uputstvom za upotrebu.

Presvlake iz specijala ostale su u njemu, kao i krznene kockice koje vise na retrovizoru. Na gumenim podmetačima je napisano "Del Boy" (sa vozačeve strane) i "Rodney" (sa suvozačke). Kupac će uz ovaj legendarni automobil dobiti i plastičnu lutku na napuhavanje, koja se u serijalu vidjela kroz zadnje staklo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.