Covid-19 = gripa! Prema virusu SARS-CoV-2 trebamo se ponašati na jednak način kao i prema gripi! Tvrde Španjolci s kojima se u potpunosti slažem

Dr. Gordan Lauc upozorio političare i odgovorne:  - Mislim da se bliži vrijeme kada će se političari početi utrkivati u predlaganju razumnog pristupa pandemiji. Vrijeme plašenja je prošlo i oni koji budu previše spori u mijenjanju uniformi se neće dobro provesti”.

Covid-19 = gripa! Prema virusu SARS-CoV-2 trebamo se ponašati na jednak način kao i prema gripi! Tvrde Španjolci s kojima se u potpunosti slažem Igor Kralj/PIXSELL
12. 1. 2022

Doktor Gordan Lauc ponovno piše o cijepljenju djece i riziku od miokarditisa, a jednako tako i o sve manjoj "opasnosti" od virusa SARS-CoV-2.

“U svijetu ozbiljni znanstveni novinari često imaju doktorat znanosti, pa su i njihovi članci puno ozbiljniji i stručniji od uradaka nekih naših kvaziznanstvenih novinara.Jedna od takvih novinarki je dr. sc. Maryanne Demasi koja je doktorirala u području reumatologije. Njezin najnoviji članak donosi analizu rizika miokarditisa nakon cijepljenja.

U Hrvatskoj je jako malo roditelja odlučilo cijepiti svoju djecu. Prema najnovijim znanstvenim spoznajama većina roditelja je donijela dobru odluku”, ističe Lauc koji je komentirao i vrlo zanimljivu javnu raspravu koja se vodi u Španjolskoj.

“Kažu u Španjolskoj da se prema SARS-CoV-2 trebamo ponašati na jednak način kao i prema gripi. Slažem se potpuno. Mislim da se bliži vrijeme kada će se političari početi utrkivati u predlaganju razumnog pristupa pandemiji. Vrijeme plašenja je prošlo i oni koji budu previše spori u mijenjanju uniformi se neće dobro provesti”, naglašava Lauc.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.