VIDEO: Bijelu kuću napalo olujno nevrijeme! Sakrili su se pod drvo od oluje kada ih je udario grom

 
Dva muškarca i dvije žene htjeli su potražiti zaklon tijekom oluje u parku "Lafayette" u neposrednoj blizini Bijele kuće v Washintonu, no njihova je odluka bila izuzetno opasna.
 

VIDEO: Bijelu kuću napalo olujno nevrijeme! Sakrili su se pod drvo od oluje kada ih je udario grom Twitter/Mike Thomas/posnetek zaslona
5. 8. 2022

Četvero ljudi, dva muškarca i dvije žene, skrivali su se ispod stabla od oluje u parku Lafayette u blizini Bijele kuće u Washingtonu kada ih je udario grom. Kako prenosi BBC, oni su u kritičnom stanju, a pomogli su im i agenti tajne službe predsjedničke palače koji su svjedočili događaju.

Njihove ozljede za život su opasne 

"Svo četvero zadobilo je teške ozljede opasne po život. Brzo smo ih zbrinuli i prevezli u obližnje bolnice", objašnjavaju odgovorne službe. 

Vremenska kamera snimala je udar munje: 

 
Za sada se ne zna ni jesu li se osobe poznavale, no nisu se obazirali na Državnu meteorološku službu koja je za tu večer izdala upozorenja na jače pljuskove i grmljavinu.

Lafayette Park popularno je turističko mjesto upravo zbog blizine Bijele kuće, a i tijekom ljetnih mjeseci vrvi posjetiteljima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.