Recept protiv komaraca koji provjereno djeluje: pobjegnite od dosadnih insekata prirodnim trikom (sastojke imate kod kuće)

Kako se zaštititi od neugodnih gostiju u ljetnim večerima? Pobijedite komarce jednostavnim trikom.

Recept protiv komaraca koji provjereno djeluje: pobjegnite od dosadnih insekata prirodnim trikom (sastojke imate kod kuće) Leopictures from Pixabay
27. 8. 2023

Invazija komaraca ovih dana dovodi u očaj mnoge stanovnike. Ako se i vi borite protiv komaraca, onda je vrijeme da krenete u akciju.Repelenti, kreme, led svjetla, spirale, električni isparivači i lista se nastavlja. Sve ovo više-manje funkcionira. Ali kada situacija postane neizdrživa i roj komaraca se ne može otjerati, tada je vrijeme za - kavu! Recept je potpuno prirodan i provjereno djeluje.

Prženje kave dobar je recept

Na plitku posudu stavite šaku nepržene kave i ispod stavite mali špirit ili svijeću, toliko da se kava što više ispeče i zadimi. Komaraca neće biti u blizini.

Miris možda nije najugodniji, a ovako se ne ide u zatvorene prostore, ali dim zagorjele kave savršeno će desetkovati komarce na terasi ili balkonu. I ne samo komarci, dimit će se i drugi insekti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.