Plenković je kriv za pad "Schengena" baš kao što je krivo sunce što sja

Gordan Jandroković: MOST-ovi provokatori opet su se propisno izblamirali. Mališani k'o mališani! Tvrdnje MOST-a o odgovornosti za „slom Schengena” najobičnija su glupost. I službena Ljubljana ističe da je privremene kontrole na granicama ne samo prema nama, nego i prema Mađarskoj, uvela zbog prijetnji terorizma, a ne zbog migranata. Tendenciozni MOST, po običaju, ponovno podmeće i manipulira.

Plenković je kriv za pad "Schengena" baš kao što je krivo sunce što sja FB / hdz
20. 10. 2023

Nakon što su brojni, a ponajviše oporba proglasili krivim Andreja Plenkovića i HDZ za krah "Schengena" oglasio se HDZ i Gordan Jandroković, predsjednik Sabora RH:

- MOST-ovi provokatori opet su se propisno izblamirali. Mališani k'o mališani, moraju izvršavati čak i najbesmislenije zadatke.
Gordan Jandroković: Tvrdnje MOST-a o odgovornosti za „slom Schengena” najobičnija su glupost. I službena Ljubljana ističe da je privremene kontrole na granicama ne samo prema , nego i prema Mađarskoj, uvela zbog prijetnji terorizma, a ne zbog migranata.

Prije toga su takve kontrole Sloveniji uvele Italija i Austrija, a isto je napravila Njemačka Poljskoj i Češkoj i obrnuto. Da ne nabrajam dalje, čak devet članica već je pribjeglo toj nadzornoj mjeri i prije nego što su MOST-ovci odlučili proglasiti „krivom“ i maliciozno zazivati „raspad EU“. Razlog za te privremene mjere nije naša granica, nego strah od terorizma kao posljedice sukoba na Bliskom istoku. Tendenciozni MOST, po običaju, ponovno podmeće i manipulira.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.