Pošalji selfi, osvoji i tri mjesta u ludoj karavani za Rusiju i budi dio spektakla u Kalinjingradu

Start i Hyundai vode Vas u Rusiju na utakmicu s Nigerijom, a na tekmu možete s našim autima ili s vlastitim Hyundaijem. U slučaju da idete s osobnim Hyundaijem dajemo tri ulaznice, smještaj, sudjelovanje u karavani i servis po povratku, a ako ćete s nama sve isto, no ulaznica je jedna

Pošalji selfi, osvoji i tri mjesta u ludoj karavani za Rusiju i budi dio spektakla u Kalinjingradu Pixell/Branimir Klarić
24. 5. 2018

Pošaljite nam selfi, bilo navijački ili onaj s Hyundaijem i sudjelujte u senzacionalnom natječaju u kojem osiguravamo sudjelovanje u Start/Hyundaijevoj karavani koja polazi 14. lipnja kasno navečer i kojoj je cilj prva utakmica Hrvatske s Nigerijom, 16. lipnja u Kalinjingradu.

Dva su načina kako možete biti dio zajedničke karavane koju organiziramo s Hyundaijem. Ako pošaljete navijački selfi sudjelujete u natječaju gdje možete osvojiti jednu pozivnicu za sudjelovanjem u karavani od dvadesetidvoje navijača Vatrenih u našoj režiji, ali ako ste vlasnik Hyundaijeva vozila i ako želite baš vi upravljati svojim autom onda vam nudimo da sa sobom povedeti još dva svoja prijatelja. Vi nama Hyundai na četiri dana, a mi vama provod u Rusiji na FIFA utakmicu s Nigerijom! I tome nije kraj, jer biti ćete dio naše gromoglasne navijačke družine! Jednako tako za cijelu vašu tročlanu posadu organizirali smo i boravak u reprezentativnom apartmanu u Poljskoj. A kad se vratite, ne brinite za auto. Sve smo pripremili da i vaš auto pregledamo i servisiramo. Prilika je to u kojoj možete sa sobom pozvati baš one prave frendove, zašto ne obitelj, suprugu i dijete!? Što je sve potrebno da bi sudjelovali u natječaju " Vi nama Hyundai, mi Vama provod u Rusiji na FIFA utakmicu s Nigerijom? Pošaljite nam navijački selfi s vlastitim Hyundaijem i uploadajte ga na našoj prijavnici. Upravo na tom linku ispišite i sve druge tražene podatke i nadajte se.

Pročitajte pravila natječaja "Start i Hyundai vode vas u Kalinjingrad na FIFA utakmicu Hrvatske."

Pročitajte pravila natječaja "Vi nama Hyundai mi vama provod u Rusiji."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.