Hoćeš na tekmu s Nigerijom u Kalinjingrad - pošalji selfi i osvoji svoje mjesto u navijačkoj karavani

Start i Hyundai vode Vas u Rusiju na utakmicu s Nigerijom, a na tekmu možete s našim autima ili s vlastitim Hyundaijem. U slučaju da idete s osobnim Hyundaijem dajemo tri ulaznice, smještaj, sudjelovanje u karavani i servis po povratku, a ako ćete s nama sve isto, no ulaznica je jedna

Hoćeš na tekmu s Nigerijom u Kalinjingrad - pošalji selfi i osvoji svoje mjesto u navijačkoj karavani Pixell/Branimir Klarić
22. 5. 2018

Pošaljite nam selfi, bilo navijački ili onaj s Hyundaijem i sudjelujte u senzacionalnom natječaju u kojem osiguravamo sudjelovanje u Start/Hyundaijevoj karavani koja polazi 14. lipnja kasno navečer i kojoj je cilj prva utakmica Hrvatske s Nigerijom, 16. lipnja u Kalinjingradu.

Dva su načina kako možete biti dio zajedničke karavane koju organiziramo s Hyundaijem. Ako pošaljete navijački selfi sudjelujete u natječaju gdje možete osvojiti jednu pozivnicu za sudjelovanjem u karavani od dvadesetidvoje navijača Vatrenih u našoj režiji, ali ako ste vlasnik Hyundaijeva vozila i ako želite baš vi upravljati svojim autom onda vam nudimo da sa sobom povedeti još dva svoja prijatelja. Vi nama Hyundai na četiri dana, a mi vama provod u Rusiji na FIFA utakmicu s Nigerijom! I tome nije kraj, jer biti ćete dio naše gromoglasne navijačke družine! Jednako tako za cijelu vašu tročlanu posadu organizirali smo i boravak u reprezentativnom apartmanu u Poljskoj. A kad se vratite, ne brinite za auto. Sve smo pripremili da i vaš auto pregledamo i servisiramo. Prilika je to u kojoj možete sa sobom pozvati baš one prave frendove, zašto ne obitelj, suprugu i dijete!? Što je sve potrebno da bi sudjelovali u natječaju " Vi nama Hyundai, mi Vama provod u Rusiji na FIFA utakmicu s Nigerijom? Pošaljite nam navijački selfi s vlastitim Hyundaijem i uploadajte ga na našoj prijavnici. Upravo na tom linku ispišite i sve druge tražene podatke i nadajte se.

Jednako tako tri smo aranžmana i karte osigurali i za sve one koji nemaju Hyundai, a imaju veliku želju u Rusiji vidjeti Vatrene na otvaranju skupine.  Za akciju «Start i Hyundai vode vas u Kaliningrad na FIFA utakmicu Hrvatske” dovoljno je da uplodate svoju navijačku selfi fotografiju i da čekate je li baš ona bila dovoljno dobra. Ono što je važno naglasiti za dobar ugođaj pobrinuti će se i naši vjerni pratitelji. S nama ide i Hrvatko, Hrvatske poštanske banke, baš kao i "virtualno" Bruce Willis, zaštitno lice HELL-a, energetskog napitka, a bit će tamo i Pevec da kukuričemo i navijamo iz sve snage.

Više o tome gdje ćemo spavati u Poljskoj, uz samu granicu s ruskom enklavom u kojoj je glavno središte Kaliningrad, možete vidjeti ovdje.

Malbork, gdje ćemo provesti dvije noći, je turističko mjesto s bogatom poviješću, a lokacija je izvrsna. 

Manje od 100 kilometara udaljen je od mjesta gdje će Hrvatska igrati svoju prvu utakmicu, a još manje od Gdanjska, grada na Baltiku koji je poznat po brodogradilištima, po Solidarnosti, pokretu koji je predvodio čuveni Lech Walesa, no jednako tako i po brojnim mjestima kao stvorenim za provod. Bit će sigurno dobrih razloga da se svi skupa veselimo i dobro zabavljamo. Stoga, šaljite selfi i nadajte se da ćemo skupa na dalek', ali uzbudljiv put.

Natječaj koji organizira Startnews d.o.o. na svojoj web stranici www.startnews.hr traje od 21. svibnja 2018. u 10.00 h do 01. lipnja 2018. u 12.00 h. Ime jednog dobitnika, koji za ustupljeni Hyundai na četiri dana dobiva tri ulaznice za nogometnu utakmicu Hrvatska – Nigerija u ruskom Kalinjingradu bit će objavljeno do 20 sati 1.lipnja 2018. Dobitnik po svom odabiru može izabrati još dvoje navijača koji će zajedno s njime biti sudionicima Hyundai/Start karavane za Rusiju. Ime dobitnika biti će objavljeno na internetskoj stranici Starta, www.startnews.hr. Dobitak uključuje tri ulaznice za utakmicu Hrvatska – Nigerija u ruskom Kalinjingradu 16. lipnja, prijevoz, smještaj od dva dana u Poljskoj, sudioništvo u karavani, a «ustupatelju» Hyundai vozila po povratku osiguran je standardni bazni servis.

Za sve one koji sudjeluju u drugom natječaju gdje smo osigurali za njih troje sudjelovanje u karavani vrijede slični uvjeti. Osim ulaznice tu je osiguran i smještaj te sudjelovanje u karavani.

Prijavnica

Sodelovanje trenutno ni možno.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.