Hrabar čovjek umire samo jednom, kukavica svaki dan, poručio je danas brojnim Osječanima Mislav Kolakušić

Sudac koji ne skriva političke ambicije u srcu Slavonije izazvao je ogroman interes i usprkos temperaturi koja je bila "debelo" ispod nule uspio je zagrijati Slavonce za ideju beskompromisne borbe protiv kriminala, lopova i nepravde u Hrvatskoj

Hrabar čovjek umire samo jednom, kukavica svaki dan, poručio je danas brojnim Osječanima Mislav Kolakušić Igor Stažić
1. 12. 2018

– Nažalost, živimo u društvu straha, u kojemu se građani boje javno izraziti vlastita stajališta jer su u strahu od gubitka radnoga mjesta i izvora prihoda. Bili mi predstavnici zakonodavne, pravosudne, izvršne vlasti ili nam je imovina građana povjerena na upravljanje, prije svega smo zaposlenici građana i dužni smo učiniti sve da djelujemo u interesu zaštite dostojanstva i imovine kako sadašnje tako i budućih generacija. Sudac nije automat u koji se ubacuju pitanja i on po unaprijed određenome zakonodavnom algoritmu donosi odluke. Takvi suci nam ni ne trebaju, poručio je sudac i budući pretedent za osvajanje vlasti Mislav Kolakušić.
Sve je izvjesnije kako mu je politika budućnost, a preko svoje udruge Antikorupcija.hr stvara platformu na kojoj će graditi politiku koja ima za cilj iskorijeniti lopovluk i kriminal.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.