Kolakušić: Korupcija i kriminal počinjeni pri obnovi pod okriljem HDZ-a su ratno profiterstvo

"Sadašnja politika ubija građane. Doći će vrijeme kad će odgovorni biti istinski privedeni pravdi", poručio je nezavisni hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić.

Kolakušić: Korupcija i kriminal počinjeni pri obnovi pod okriljem HDZ-a su ratno profiterstvo © European Union 2020
10. 1. 2021

Korupcija i kriminal koji su počinjeni prilikom obnove nakon Domovinskog rata pod okriljem HDZ-ove vlasti su ratno profiterstvo, izjavio je nezavisni hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić.

Razorni potres kod Petrinje koji je odnio ljudske živote i ostavio nezamislivu materijalnu štetu i tisuće ljudi bez domova još jednom je pokazao da su hrvatski građani i nevjerojatna količina solidarnosti jedini razlog zbog kojeg Hrvatska još uvijek funkcionira”, poručio je bivši sudac Trgovačog suda u Zagrebu putem svoje službene facebook stranice “Građani za Mislava Kolakušića”.

Dodao je da “vijesti o kriminalu i korupciji pri poslijeratnoj obnovi koji su uzrokovali nekvalitetnu izgradnju koja danas ugrožava živote samo dokazuju kontinuitet koruptivne vladavine koja osiromašuje, ali i ugrožava živote hrvatskih građana”. 

Odgovorni za ovaj zločin ratnog profiterstva moraju biti identificirani i privedeni pravdi iako moramo biti svjesni da će to biti istinski moguće tek kada se trenutna vlast ukloni na izborima, a institucije budu oslobođene umreženih interesnih skupina”, poručio je nezavisni hrvatski europarlamentarac.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.