On je znao tko će pobijediti i prije utakmice, Zlatan je prorok! - Već je zapisano u zvijezdama da će Messi osvojiti trofej

Nakon sumnjivog penala može se i drugačije tumačiti izjava Zlatana Ibrahimovića.

Dok su svi napeto iščekivali utakmicu između Argentine i Hrvatske, Zlatan Ibrahimović bio je uvjeren da se već zna budući prvak svijet. PA KAKO TO?

VIDOVITI ZLATAN ILI TAJNI PLAN NOGOMETNIH MOĆNIKA? Pitamo Vas!

On je znao tko će pobijediti i prije utakmice, Zlatan je prorok! - Već je zapisano u zvijezdama da će Messi osvojiti trofej Zlatan Ibrahimović / Instagram
14. 12. 2022

Foto: Zlatan Ibrahimović/Instagram

– Već je zapisano u zvijezdama tko će osvojiti SP i vi znate na koga mislim. Messi će podignuti trofej, zapisano je, rekao je karizmatični Šveđanin Zlatan Ibrahimović.

 Ibrahimovćeva izjava došla je uoči polufinala s Hrvatskom, a zanimljivo je kako legendarni napadač ima hrvatske krvi u sebi. Naime, njegova majka je iz okolice Škabrnje, a otac iz Bjeljine.Popularni Ibra i Messi skupa su igrali u Barceloni, a sadašnji napadač Milana smatra kako je konačno došlo vrijeme da sedmerostruki osvajač Zlatne lopte podigne najprestižniji trofej na svijetu, javlja HRT, a prenosi Teleskop.hr https://teleskop.hr/hrvatska/nakon-sumnjivog-penala-moze-se-i-drugacije-tumaciti-izjava-zlatana-ibrahimovica-vec-je-zapisano-u-zvijezdama-da-ce-messi-osvojiti-trofej/

Messi je na ovom prvenstvu glavni pokretač svoje momčadi, zabio je petiri golav, podijelio tri asistencije i jedan je od favorita za osvajanje Zlatne lopte.

Sada kad znamo kako je završila utakmica i kako je sudio Talijan možda se može i na drugi način tumačiti Ibrahimovićeva izjava. Možda je mislio i na želju FIFA-e da najbolji igrač na svijetu konačno postane svjetski prvak.

– Ne kažem da smo izgubili zbog suđenja, ali koliko smo igrali u drugom poluvremenu? Njihov golman je stalno odugovlačio, a igralo se samo osam minuta nadoknade.stane i svjetski prvak sa svojom reprezentacijom. A tu je pomoć suca Orsata mogla biti od presudne važnosti. Ibrahimović je u svojoj zagonetnoj izjavi mogao misli da je Messijeva pobjeda zapisana negdje u “zvjezdanim prostorijama FIFA-e”.

 
Podsjetimo, nakon ispadanja od Maroka u četvrtfinalu portugalski stoper Pepe je jasno izrazio sumnju da na ovom Svjetskom prvenstvu sve ide k tomu da prvaci svijeta budu Argentinci.

.- Nedopustivo je da nam je sudio Argentinac nakon onoga što se dogodilo jučer, nakon što se Messi bunio. Poslije ovoga što sam vidio danas… Dajte onda Argentini titulu! – rekao je Pepe nezadovoljan suđenjem Argentinca Facunda Tella, a zatim dodao:

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.