Održana utrka Holjevka

U Zagrebu je peti put održana utrka Holjevka, a ove godine okupila je 150 natjecatelja 

Održana utrka Holjevka Grad Zagreb
3. 3. 2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je na Mostu slobode simbolično obilježio start atletske utrke Holjevka. Riječ je o petom izdanju utrke koja otvara dugoprugašku sezonu u Zagrebu i predstavlja početak priprema i prijava za zahtjevan Zagrebački maraton koji se održava u listopadu. 

Također, Holjevka ima humanitaran karakter, budući da dio uplata za kotizaciju odlazi u humanitarnu Zakladu policijske solidarnosti, dok u samoj utrci sudjeluje  150 pripadnika MUP-a i polaznika policijske škole.
 
Prema riječima gradonačelnika Bandića, ova utrka na najbolji mogući način promovira sport, ljubav, sklad i harmoniju grada, kao i zdravi način života.
 
Sudionici Holjevke trčali su pet ili deset kilometara na trasi: Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – KD Vatroslav Lisinski – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – križanje Avenije Većeslava Holjevca i Ulice Jozefa Antala – Most slobode – Bundek.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.