Odjeća Kamenskog donirana Caritasovoj kući za mlade

Caritasovoj kući za mlade danas je predana odjeća namijenjena štićenicima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile su je članice udruge Kamensko

Odjeća Kamenskog donirana Caritasovoj kući za mlade Grad Zagreb
6. 2. 2019

Donacija odjeće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice udruge Kamensko, predana je danas Caritasovoj kući za mlade Da život imaju. 

Prema riječima pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romane Galić, Grad Zagreb poznat je po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, a s Caritasom ima dugogodišnju dobru suradnju. 

"Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobrog napraviti", istaknula je Galić, zahvalivši članicama Kamenskog koje su izradile odjeću.

"Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći. Za ovakve akcije nam je potreban partner, a ovu donaciju, najveću do sada, omogućio je naš partner Grad Zagreb. Nadamo se da će se ovi mladi ljudi dobro osjećati u odjeći koju smo sašile", kazala je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj.
 
"Drago mi je da smo se okupili u ovako lijepoj prigodi. Naši korisnici će uživati u ovoj lijepoj odjeći koju su sašile vrijedne članice Kamenskog. Nadam se da će biti još ovakvih akcija za dobrobit naših štićenika", rekla je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije sestra Jelena Lončar, zahvalivši Gradu i članicama udruge Kamensko.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.