Obožavateljice POLUDJELE. Vraća se "Magic Mike" ili po našem "Vrući Mike"

Channing Tatum (41) ponovo izaziva nemir. Jedan od najpopularnijih holivudskih filmova, koji je SIGURNO pogledala svaka sigurna i samosvjesna žena i službeno se vraća na "filmska platna". S nestrpljenje je očekuju nove priče o iskustvu i osobnoj storiji 18-godišnje Tatum, koja je radila kao striptizeta u restoranu na Floridi.

Obožavateljice POLUDJELE. Vraća se "Magic Mike" ili po našem "Vrući Mike" Channing Tatum / FB
7. 4. 2022

Channing Tatum (41) već luta ulicama Londona, snimajući novu, treću verziju popularnog filma Magic Mike (prijevod: Hot Mike).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

Prvi film, sada franšiza Hot Mike, premijerno je prikazan 2012. godine, a njegova se priča temelji na iskustvu i osobnoj storiji 18-godišnje Tatum, koja je radila kao striptizeta u restoranu na Floridi. Na setu dugometražne komedije-drame - koja je zaradila gotovo 300 milijuna dolara sa svoja prva dva filma diljem svijeta - bila je novi član glumačke ekipe, 49-godišnja Thandiwe Newton.


 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thandiwe Newton (@thandiwenewton)

Kako prenosi New York Post, skupina žena upala je u filmski set i saznala za lokaciju na društvenoj mreži WhatsApp. Žene, koje su američki mediji prozvali "legijom drskih sredovječnih žena", navodno su neugodno iznenadile kreatore i posljedično ih natjerale na strože mjere.

Jedan od članova tima je za Daily Mail rekao da je ovaj entuzijazam u početku bio zabavan, ali "sada je postao prilično problematičan". Glumce bi trebale pratiti žene na svakom koraku.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.