PUHNUL VETAR, ZEL GA VRAG! Nesreća u Beltincima: koliko su teške ozljede putnika koji je iskočio iz košare s balonom?

Sin mu za jubilarni rođendan darovao let balon, no umjesto uživancije sunovratio se na obiteljsku kuću. Razgovarali smo sa 60-godišnjim muškarcem koji je doživio nesreću s balonom. Povjerio nam je da se tijekom nesreće prepao.

PUHNUL VETAR, ZEL GA VRAG! Nesreća u Beltincima: koliko su teške ozljede putnika koji je iskočio iz košare s balonom? Sanibelt/YouTube/posnetek zaslon
11. 5. 2022

Let balonom dobio je mještanin Beltinaca na dar za 60. rođendan, koji mu je u povodu okruglog jubileja darovao sin. Međutim, putovanje nije završilo kako se očekivalo. Prema njegovim riječima, za nesreću nisu krivi vremenski uvjeti za koje je rekao da su u potpunosti povoljni.
 

"Drago nam je da smo svi cijeli", kaže nam sugovornik. “Dogodilo se jako brzo, mislim da smo podcijenili brzinu spuštanja, bili smo prebrzi pri spuštanju”, dodaje i na kraju podsjeća da je to samo njegovo laičko mišljenje.
 

Ima lakše opekline

Kazao nam je i da se tijekom nesreće uplašio te da mu je ovo bio prvi let balonom. No, ne libi se ponovno sudjelovati u ovakvom letu. Budući da je on iskočio iz košare s balonima, pitali smo ga i kako se osjeća te je li ozlijeđen tijekom nesreće. Povjerava nam da je “malo oštećen”. Ima manje opekotine na ruci i srećom nije trebao posjetiti Hitnu. – Koža na ruci mi je malo oštećena, no ozljedu smo sami riješili i namazali kremom protiv opeklina.
 

Beltinci ostali brz elektrike

O posljedicama nesreće razgovarali smo s još jednim mještaninom iz Beltinaca koji nam je rekao da se struja vratila “sat i pol nakon nesreće” i nakon što je nesreća balonom ostavila gotovo pola mjeste bez električne energije. Prema njegovim riječima, bez nje je bilo "pola Beltinaca", što je oko "1.200 ljudi". Za kraj kaže da su se ipak našli. Pomalo u šali kaže da je bio sretan, pogotovo što je imao “punu bateriju na telefonu”, pa da barem “gleda izvještaje”.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.