BALVAN REVOLUCIJA! Putujete u Njemačku? Razmislite dvaput... Kaos, nered, zastoji... Tamo su žile kucavice "na aparatima"

Njemačku je ovih dana teško štrajk poljoprivrednika, a sada su mu se pridružili i željezničari koji će štrajkati do petka. To znači da možete očekivati ​​dodatne gužve na cestama (i zračnim lukama).

Putujete li u Njemačku automobilom ili vlakom, informirajte se prethodno!!!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blaulicht-Magazin (@blaulichtmagazin)

BALVAN REVOLUCIJA! Putujete u Njemačku? Razmislite dvaput... Kaos, nered, zastoji... Tamo su žile kucavice "na aparatima" Frank Hormann DPA Pixsell
11. 1. 2024

Štrajk njemačkih strojovođa jutros je gotovo zaustavio putnički željeznički promet diljem Njemačke, javlja njemačka novinska agencija dpa (i STA). Mnogi zaposlenici započeli su štrajk u 2 sata ujutro, objavio je njemački željeznički operater Deutsche Bahn. U teretnom prometu štrajk je započeo u utorak u 18 sati i trajat će do petka u 18 sati.


 

Poljoprivrednici i strojovođe paraliziraju promet


Štrajk se poklapa s prosvjedima poljoprivrednika širom zemlje, koji bi danas mogli uzrokovati dodatne poremećaje u cestovnom prometu. Kako prenosi dpa, najavljuju se skupovi, demonstracije i blokade autocestnih čvorova, a oba štrajka zajedno bi mogla izazvati priličnu pomutnju posebice u cestovnom prometu, ali naravno ne ni u zračnim lukama, jer će mnogi putnici sa željeznice opet biti preusmjereni na ceste (i ponegdje i do aviona), koji će stoga biti dodatno opterećeni, a tamo ponegdje poljoprivrednici već 'čekaju' putnike. Stoga, putujete li u Njemačku automobilom ili vlakom, informirajte se što se događa na cestama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hessenschau (@hessenschau)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.