VIDEO: Stablo se srušilo na turistički vlakić na Bledu u vožnji gradom (u njemu je tada bilo nekoliko putnika)

Samo za dlaku da nesreća nije završila puno tragičnije za sve u vlakiću. Jučer se tornado koji se počeo "graditi" u Venetu najjače "ispucao" u Sloveniji, posebice Ilirskoj Bistrici i na Gorenjskem
 

VIDEO: Stablo se srušilo na turistički vlakić na Bledu u vožnji gradom (u njemu je tada bilo nekoliko putnika) Twitter/Luka Svetina/posnetek zaslona
2. 8. 2023

Bledskim policijskim službenicima danas oko 18.30 sati dojavljeno je da je tijekom nevremena na cestovnom turističkom vlakiću palo stablo na području Bleda.

Na vozilu so bili potniki

Prema informacijama kojima raspolaže kranjska policijska uprava, stablo je palo na vozača cestovnog turističkog vlakića dok je vozio Cestom slobode. U vlaku je bilo četvero odraslih putnika, priopćila je Policijska uprava Kranj. Novinar RTV Slovenija Luka Svetina na svom je Twitter profilu podijelio snimke s mjesta događaja.
 

Cesta je bila dobro uro zaprta

U nesreći srećom nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta na cestovnom turističkom vlakiću. Na terenu su bili vatrogasci koji su posjekli stablo i otklonili posljedice. Cesta je bila zatvorena za sav promet dobrih sat vremena dok se sanirala šteta. Policijska uprava Kranj također je najavila da će policija propisno dokumentirati događaj.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.