Otkriveno zašto je Slovenac na hrvatskoj autocesti pokušao usmrtiti dvojicu sunarodnjaka

35-godišnjak je zadobio teške, a 42-godišnjak lakše tjelesne ozljede.

Otkriveno zašto je Slovenac na hrvatskoj autocesti pokušao usmrtiti dvojicu sunarodnjaka Bobo
25. 11. 2023

U petak poslijepodne na hrvatskoj autocesti A4 dogodio se pokušaj ubojstva. Policijska uprava zagrebačka priopćila je da je nakon početnog verbalnog sukoba u prometu 39-godišnji Slovenac automobilom namjerno udario u automobil u kojem su se u blizini nalazili 42-godišnji i 35-godišnji Slovenac. naplatna postaja Sveta Helena. Mlađi muškarac zadobio je teške tjelesne ozljede.

Spor na nplatnim kućicama

Index javlja kako se 39-godišnjak na naplatnoj kućici nakon verbalnog sukoba namjerno zabio u još dvojicu Slovenaca. Navodno ga je omela i razljutila njihova prijašnja vožnja autocestom. Portal se oslanja na nalaze kriminalističkog istraživanja.

Policija je osumnjičenog uhitila, te podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Slovenac je osumnjičen za kazneno djelo pokušaja ubojstva i kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom.

U autu nije bio sam

Osim osumnjičenika, u njegovom vozilu nalazile su se i 23-godišnjakinja te maloljetnik. U sudaru su lakše ozlijeđena dva putnika, oboma je liječnička pomoć pružena u zagrebačkom KBC-u, također navodi Index.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.