U Berlinu priveden muškarac koji je bacao grude snijega na američki konzulat

Policija je privela muškarca koji je bacao grude snijega na zgradu američkog konzulata u berlinskoj četvrti Dahlem, izvijestile su B.Z. novine pozivajući se na policiju.

U Berlinu priveden muškarac koji je bacao grude snijega na američki konzulat Unsplash
21. 1. 2021

26-godišnjak je došao u zgradu američkog konzulata i počeo izvikivati ​​parole o Trumpu. Bacao je i grude snijega na pročelje zgrade. Zaštitari su mu rekli da napusti lokaciju, no on je počeo bacati snježne grude na njih. Pozvali su policiju, a kao rezultat, muškarac koji se opirao zadržan je.

Prema policiji, muškarac se ponašao vrlo agresivno i zabio se glavom u policijski automobil. Istodobno je zadobio ranu i izgubio svijest. Policija je pozvala hitnu pomoć, a ubrzo je muškarac došao k sebi. Test je pokazao da je bio u stanju blage intoksikacije. Kao rezultat toga, muškarac je otišao u bolnicu.

Noću je muškarac ponovno došao ispred zgrade konzulata, vikao, bacao dvije pune limenke od pola litre na stražare no na sreću nitko nije ozlijeđen. Kad je policija stigla, muškarac je ponovno zabio glavu u automobil policajaca. Ovaj put nije ozlijeđen, ali je na automobilu nanio manju štetu. Alkotest je pokazao visok stupanj opijenosti. Muškarac je priveden u policijsku postaju, ali je ubrzo pušten. Provest će se istraga zbog nanošenja materijalne štete i tjelesnih ozljeda.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.