Smrt zbog dobrog seksa i sirovih strasti: neki slučajevi su potpuno bizarni...

Zdrava seksualnost zasigurno je temelj uspješne i zadovoljavajuće veze. No što ako se kočnice strasti u potpunosti otpuste i sve završi neočekivanom tragedijom umjesto obostranim zadovoljstvom? Pogledajte primjere najbizarnijih seksualnih činova koji su završili kobno.
 

Smrt zbog dobrog seksa i sirovih strasti: neki slučajevi su potpuno bizarni... Press 👍👍 Love you 💖 from Pixabay
8. 2. 2022

Oklada dobivena, život izgubljen...

Rus Sergej Tuganov dobio je okladu nakon 12-satnog seks maratona s dvije prijateljice, ali je preminuo samo nekoliko minuta kasnije. Za njega je kobna bila viagrea koju je popio prije spolnog odnosa.

Sudbonosna bračna noć

Japanski par Hidaka čekao je 14 godina na vjenčanje i prvi put su se tek nakon višegodišnje apstinencije prepustili strastima, a onda su u 34. godini (u dugo očekivanoj bračnoj noći) umrli od srčanog udara.

Garaža, puna ugljičnog monoksida ...

Rumunjski nogometaš Mario Bugeanu i njegova djevojka Mirela prepustili su se strastima upravo na zatvorenom parkingu garaže, dok je automobil (koji je cijelo vrijeme bio upaljen) bio ispunjen ugljičnim monoksidom, koji ih je na kraju i ubio.

Odanost platila je životom

Perunka Rosa Veja (pre)skupo platila vjernost svom suprugu. Prije nego što je potonja otišla na službeni put, naredio joj je da nosi metalni djevičanski pojas dok se ne vrati kući. Zahrđali metal izazvao je sepsu njegove supruge, što je na kraju dovelo do njezine smrti.

Nesreća na klaviru

Američki ljubavnici Jimmy Feroco i Teresa Hill seksali su se na klaviru u The Condor Baru (San Francisco). Vodeći ljubav, slučajno su aktivirali hidraulički mehanizam koji je počeo podizati klavir – sve do točke kada je Jimmy bio pritisnut na strop do smrti.

Ubila je struja

Toby i Kirsten Taylor pretjerivali su 2008. koristeći erotski električni stimulans. Toby je stavio spajalice na Kirstenine bradavice i spojio ih na struju koja je bila prejaka i ubila ju je.

Za vrijeme vrućih igrica pala je s balkona

Amerikanka Sandra Orelana prepustila se strastima s poduzetnikom Robertom Leejem Salazarom u jednom od hotela u Los Angelesu, no tijekom vrućih utakmica izgubila je ravnotežu i pala preko ograde balkona.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.