I nema ga više! Utrkivao se, divljao, zbijao šale, postao zvijezda i bizarno završio život (poznati su detalji)

KEN BLOCK - počivaj u miru!  Živio je na rubu, cijelo vrijeme gledajući smrti u oči. Na kraju je njegova najveća strast bila i kobna za njega. Izdahnuo je ispod prevrnutih motornih sanjki.

Njegovi YouTube videi prikupili su više od milijardu pregleda, a kanal njegovog tima Hoonigan najpopularniji je u povijesti motosporta na YouTubeu.

I nema ga više! Utrkivao se, divljao, zbijao šale, postao zvijezda i bizarno završio život (poznati su detalji) Ken Block / Instagram
6. 1. 2023

Reli trkač i YouTube zvijezda Ken Block poginuo je u ponedjeljak u nesreći motornih saonica u američkoj saveznoj državi Utah. Pedesetpetogodišnji Amerikanac sanjkao se na strmoj padini i doživio nesreću. Na to se sanjke prevrnuše na njega i zatrpaše ga pod sobom. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ken Block (@kblock43)

Block je važio za jednog od najpopularnijih trkača na svijetu, a proslavio se prije svega kao suosnivač DC Shoesa, nastupima u video igricama, te posebno odvažnim ludorijama za volanom raznih trkaćih automobila na YouTubeu (Gymkhana).

Prema ESPN-u, njegovi YouTube videi prikupili su više od milijardu pregleda, a kanal njegovog tima Hoonigan najpopularniji je u povijesti motosporta na YouTubeu.

Tijekom godina, Block se natjecao u mnogim trkaćim serijama. Također se natjecao dvadeset i četiri puta u Svjetskom prvenstvu u reliju između 2007. i 2018. Njegov najveći plasman bilo je sedmo mjesto, a još je pet puta završio među prvih pet s ukupno 18 bodova. Natjecao se i u skateboardingu i motocrossu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.