U Beču erotski klub nudi cijepljenje i vaučer za povoljnije uživanje u sisama i guzicama

Erotski klub u Beču od ovog mjeseca nudi i besplatna cijepljenja protiv covid-19. Istovremeno, novocijepljeni dobivaju i vaučer kojim mogu ući u svijet erotike.

https://fun-palast.at/hr/usluge

U Beču erotski klub nudi cijepljenje i vaučer za povoljnije uživanje u sisama i guzicama Andrea Altini / Pixabay
11. 11. 2021

Foto: Andrea Altini / Pixabay

"Naravno da je ovo prije svega zabavna promocija, naziv našeg kluba Funpalast doslovno znači zabava. No, poznato je i da uglavnom muški migranti u Beču nisu spremni za cijepljenje i mnogi naši gosti dolaze iz ove skupine ljudi. Stoga želimo malo doprinijeti hitnom povećanju stope cijepljenja",

rekao je za austrijski list Kronen Zeitung vlasnik bara Christoph Lielacher.

Kampanja cijepljenja počela je 1. studenog i održava se svakog ponedjeljka. Na cijepljenje nisu pozvani samo muškarci, dobrodošle su i žene i maloljetnici. Pristup mjestu cijepljenja ne odvija se preko prostorija kluba, gdje goste zabavljaju lagano odjevene djevojke.

Eto koje usluge nude:

Poštovani posjetitelju carstva osjetila i zadovoljstva,

Naše gošće istodobno su i samostalne poduzetnice, kao i maseri, te nude svoje usluge potpuno samostalno i za vlastiti račun.
Zatražene usluge isplaćuju se isključivo određenoj dami koju ste odabrali.
Molimo da pojedinosti dogovorite isključivo s gošćama. Dame su se dogovorile o određenim cijenama za određene usluge te će Vam na upit rado dati pojedinosti.
Želimo Vam ugodan boravak u carstvu osjetila i zadovoljstva!

Samozaposlene dame obračunat će prvih pola sata unaprijed na recepciji.
Informacije o naknadama: 100 EUR za opremu za saunu (ručnici, kupaći ogrtač, dezinficirane natikače).
Besplatna upotreba naše opreme za wellness (bazen u zatvorenom, oprema za saune s tepidarijem, infracrvena kabina, tople ležaljke, biosauna, finska sauna) te stolnog nogometa i biljara.

https://fun-palast.at/hr/usluge


 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.