Muslimani će zavladati svijetom već 2043., a 2046. uzgajat će se svi ljudski organi

Baba Vanga predvidjela je rušenje Twinsa i dolazak prvoga Afroamerikanca na mjesto američkoga predsjednika, a jučer je u Hrvatskom novinarskom domu njen nećak i bugarski pisac Nikolaj Stojanov otkrio još nekoliko njenih intrigrantnih predviđanja

Muslimani će zavladati svijetom već 2043., a 2046. uzgajat će se svi ljudski organi Mario Mišić
22. 7. 2020

U Hrvatskom novinarskom društvu predstavljena je jedna interesantna knjiga. Naoko s već poznatom tematikom - mnogih neautoriziranih copy paste chit-lit proročanstava i sličnih gatanja. No slijedi ugodno iznenađenje.

Profesionalno pero Nikolaja Stojanova, pisca iza kojega je opus s 14 knjiga, filmskih scenarija, bliskoga rođaka proročice Vange, opisuje nepoznate činjenice iz njezina života, susrete i razgovore predstavnika bugarske i svjetske političke i kulturne elite s fenomenom Vanga. Svaki kontakt pisca s „pravom“, usamljenom i neshvaćenom proročicom, rađa pitanja i izaziva razmišljanje o čovjekovom mjestu u vremenu i prostoru – odakle dolazimo i kamo idemo, jesmo li sami u svemiru, je li smrt konačni kraj našega postojanja? Misterij Vanga, a zašto ne „slučaj Vanga“, kako piše bugarski pisac Nikolaj Stojanov, bio je i ostao neriješen. Jer kako možemo mi, obični ljudi, zaviriti u tajne onoga što omogućuje postojanje svakoga bića?
Ovaj drugačiji pogled jednog intelektualca, koji proročicu obiteljski naziva tetka Vangalija (pravo je ime Vangelia, a prezime Gušterova - interesantno prezime!) pokazuje ljudsko krhko biće s tragičnom sudbinom i velikim opterećenjem nadnaravnim sposobnostima.
Uz još jednom znanstveno potvrđena proročanstva od kojih možemo izdvojiti neka posljednja, već ostvarena, kao što surušenje američkih "blizanaca" 9. rujna 2001., World Trade Centera, dolazak "crnoga" predsjdnika Obame, posebno intrigiraju sljedeća:

2043. - procvat svjetske ekonomije; Europom vladaju muslimani

2046. - svi ljudski organi mogu se uzgajati, a zamjena organa postaje jedna od najboljih metoda liječenja

2066. - za napada na muslimanski Rim SAD koristi novi oblik oružja - klimatsko; dolazi do nagloga zahlađenja

2076. - besklasno društvo (komunizam)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.