Zastrašujuća predviđanja Babe Vange za 2024.: slijepa vidovnjakinja nije vidjela mnogo dobrog u nadolazećoj godini

Putina će ubiti njegov šogor! Između ostalog, očekuje se da jedna od 'velikih država' izvede napade biološkim oružjem, a Europu će zahvatiti val terorizma...

Slijepa bugarska vidovnjakinja izgubila je vid kada je imala 12 godina, ali je tada, prema vlastitim riječima, stekla dar vidovitosti.

Zastrašujuća predviđanja Babe Vange za 2024.: slijepa vidovnjakinja nije vidjela mnogo dobrog u nadolazećoj godini Facebook/Sick Chirpse
1. 12. 2023

Slijepa bugarska vidovnjakinja nije predviđala gotovo ništa dobro za nadolazeću godinu. Između ostalog, Europu 2024. godine očekuje val terorizma, neka od 'velikih zemalja' neka izvede pokuse ili napade biološkim oružjem, a neraspoložen je i ruski predsjednik Vladimir Putin.

 
Navodno ga je ubio njegov šogor

2023. godinu obilježili su uglavnom ratovi u Ukrajini i na Bliskom istoku, kao i sukob između Azerbajdžana i Armenije koji se dogodio u Nagorno-Karabahu. Ako je vjerovati predviđanjima Babe Vange, iduća godina neće biti nimalo mirna. Među najupečatljivijim predviđanjima je, primjerice, atentat na Vladimira Putina, za kojeg se tvrdi da ga je ubio njegov šogor. Nije jasno kakve bi to posljedice imalo za Rusiju i svijet.Od početka rata u Ukrajini šuška se o Putunovom lošem zdravstvenom stanju i navodnoj bolesti, a posebno su Ukrajinci čvrsto uvjereni da ruski predsjednik neće živjeti još dugo.

Val terorizma, biološko orožje,...

Kad je Baba Vanga predvidjela val terorizma u Europi, nije pobliže objasnila što to znači, a također se ne zna koja bi 'velika država' upotrijebila biološko oružje. No, mnogi su uvjereni da postoje samo tri mogućnosti: Kina, Rusija ili SAD. Slijepa vidovnjakinja predvidjela je i klimatske katastrofe za 2024. godinu. Očekuje se veliki broj prirodnih katastrofa, a mogle bi biti uzrokovane povećanim zračenjem. Osim toga, Vanga u svojim proročanstvima spominje promjene u zemljinoj orbiti.

Jedine svijetle točke: napredak medicine i tehnološka revolucija

Katastrofalna predviđanja ovdje ne prestaju. Sudeći po vizijama babe Vange, 2024. godina donosi nam i novu veliku svjetsku ekonomsku krizu. Očekuje se da će se zbog toga centar ekonomske moći u svijetu pomaknuti sa Zapada na Istok, ali nisu sva njezina predviđanja potpuno crna. Uz sve katastrofe koje su se trebale dogoditi, predvidjela je i napredak u svijetu medicine i tehnološku revoluciju za iduću godinu. Mnogi ovo predviđanje tumače kao sve očitiji napredak umjetne inteligencije.

 
Kada ćemo putovati kroz vrijeme?

Slijepa bugarska vidovnjakinja izgubila je vid kada je imala 12 godina, ali je tada, prema vlastitim riječima, stekla dar vidovitosti. Predviđanja koja je ostavila svijetu datiraju iz godine 5079. Između ostalog, 2076. komunizam će ponovno 'pokoriti' svijet, a od 2304. čovječanstvo će moći putovati kroz vrijeme.napad na New York City Blizanci 2001. i Brexit. Unatoč činjenici da je umrla 1996. godine, njezina proročanstva i dalje svake godine izazivaju veliku pozornost javnosti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.