Most na aparatima!!! HDZ potukao do nogu Petrova i Grmoju u rodnom im Metkoviću!

PREMOĆNA POBJEDA HDZ-A I DEBAKL MOSTA! Žele bit prvi u državi, a zadnji su u Gradu! Od 25 mogućih mandata Most osvojio tek dva, a HDZ nevjerojatnih 18!

Apsolutni trijumf HDZ-a i apsolutni potop MOST-a na mjesnim izborima u Metkoviću! Euforija u vladajućoj stranci, jer nakon Korčule, još su uvjerljivije pobijedili.

Grbinov SDP i Penavin DP doživjeli su totalni debakl! Nisu skupili ni dovoljan broj kandidata da bi se natjecali!

Most na aparatima!!! HDZ potukao do nogu Petrova i Grmoju u rodnom im Metkoviću! HDZ Metković / FB
30. 10. 2023

Dalibor Milan i Hrvatska demokratska zajednica uživaju potporu velikog broja stanovnika Metkovića. Od ukupno 25 mandata u mjesnim odborima, HDZ je osvojio njih 18, grupa birača 5, dok je MOST osvojio tek dva. Tek podsjetnika radi na lokalnim izborima 2021. HDZ je osvojio 53.14% i to u koaliciji s HSLS i HSU.

Dalibor Milan, uz potporu tih stranaka, obranio je pak gradonačelničko mjesto sa 62.77% u 1. krugu. Ove godine HDZ je nastupio sam! MOST je tada imao 30.47 % za gradonačelnika, a 30.14 % za Gradsko vijeće.
Grmoji i Petrovu ovo je u rodnom gradu, u kojem je i nastao MOST, već 7. uzastopni poraz od HDZ-a!
Dodajmo da u Gradu na Neretvi Grbinov SDP i Penavin DP prolaze još teže dane: Nisu bili u stanju čak se ni kandidirati na ovim izborima.

Evo što su nakon nikad veće pobjede u Metkoviću iz kojeg potiču oporbeni kandidati koji se kao jedna od najjačih snaga natječu za vlast u državi, izjavili iz lokalnog HDZ-a:

Građani Metkovića podržali Hrvatsku demokratsku zajednicu-Dalibora Milana!
U Gradu Metkoviću danas su održani izbori za mjesne odbore.
Rezultati jasno pokazuju-naši sugrađani cijene kvalitetan rad i zalaganje Hrvatske demokratske zajednice.
Naime, naša lista u Mjesnom odboru centar osvojila je 77, 7 posto glasova, u Mjesnom odboru Sveti Nikola 79,7 posto.
Od ukupno 25 mandata u mjesnim odborima, Hrvatska demokratska zajednica osvojila je njih 18, grupa birača 5, a MOST tek dva!
HDZ je odgovornost za Metković preuzeo 2017. godine, na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom. Od tada, kontinuirano i odgovorno radimo isključivo za dobrobit naših sugrađana, realiziraju se brojni projekti, potiču investicije i povlače sredstva, kako nacionalna, tako i ona europska.
Ova pobjeda bila je očekivana! Pokazali smo kako u kontinuitetu imamo povjerenje naših sugrađana što nam je iznimno važno u predvečerje superizborne 2024. godine!Važna je ovo pobjeda. Svojim radom trudili smo se za prosperitet i napredak našeg Metkovića.
Dragi naši sugrađani, hvala vam na povjerenju. Mi vas nećemo iznevjeriti! Zajedničkim radom nastavljamo graditi uspješan Metković!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.