Modni velikan iz Ukrajine sad šiva i vojničke odore, a širom svijeta znani su kao kreatori najljepših vjenčanica

Umjesto vjenčanica sad šivaju ratne uniforme! Što učini rat od najpoznatije ukrajinske modne marke. Milla Nova je modni brend iz Ukrajine koji je tijekom rata priskočio u pomoć ljudima i to u svom stilu. Još do jučer bili su prepoznatljivi po vjenčanicama koje prodaju u 50 svjetskih država, a sad opskrbljuju Ukrajinsku vojsku ratnim odorama.

Modni velikan iz Ukrajine sad šiva i vojničke odore, a širom svijeta znani su kao kreatori najljepših vjenčanica Milla Nova press
19. 3. 2022

Ukrajinski modni brend Milla Nova, poznat po dekadentnim vjenčanicama, sada izrađuje odjeću za vojnike i zdravstvene radnike te zemlje, dok Rusija nastavlja brutalno napadati zemlju. Tvrtka trenutno zapošljava 600 radnika, prenosi CNN.

Butike ima u 50 država

Zaposlenici tvrtke Milla Nova, koja ima butike za mladenke u 50 zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku i Kinu, posljednja dva tjedna neumorno rade kako bi pratili međunarodne narudžbe odjeće i istovremeno izrađivali dodatnu odjeću.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Nova™ (@millanova)

"Osim usrećivanja nevjesta diljem svijeta, fokusirani smo na spašavanje naše zemlje", rekla je Ulyana Kyrychuk, izvršna direktorica tvrtke, koja je odlučna nastaviti održavati poslovanje unatoč brojnim ozbiljnim izazovima rata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Nova™ (@millanova)

Mnogi rade prekovremeno

U suradnji sa svojom mrežom dobavljača, brand je uspio brzo nabaviti potrebne materijale za proizvodnju. Do sada je napravljeno 1500 predmeta za vojnike i medicinsko osoblje. Kyrychuk je počela pripremati planove prije ruske invazije na Ukrajinu i fokusirana je na potporu svom osoblju. Mnogi zaposlenici uz svoje redovite dužnosti rade prekovremeno kako bi pomogli u izradi odjeće za potporu ukrajinskim obrambenim naporima. Kyrychuk je potvrdila da su svi zaposlenici plaćeni u veljači, a njezin menadžerski tim radi "24 sata na dan" kako bi organizirao poslovne procese i plaćao ljude".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.