Milanović još šuti, Plenković osudio Putina i rusko priznanje odmetnutih i samoproglašenih regija Donjecka i Luganska

Hrvatski premijer kasno večeras se oglasio nakon Putinovog potpisa: - Osuđujemo rusko priznanje samoproglašenih regija Donjecka i Luganska koje predstavlja kršenje međunarodnog prava i teritorijalne cjelovitosti. Izražavamo solidarnost s ukrajinskim narodom.

I Viktor Orbán, mađarski predsjednik Vlade, samo kojih sat vremena ranije od Andreja Plenkovića napisao je nedvosmislenu poruku u kojoj stoji kako je njegova zemlja na strani svega onoga što poduzima i što će poduzimati Europska unija!

https://twitter.com/AndrejPlenkovic/status/1495887936423972877?s=20&t=xQFAUj9bwS6kx581FgI0tA

Milanović još šuti, Plenković osudio Putina i rusko priznanje odmetnutih i samoproglašenih regija Donjecka i Luganska Facebook Viktor Orban/Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
22. 2. 2022

Oglasilo se i Ministarstvo vanjskih poslova i ministar Goran Radman. U objavi na Twitteru navode da takav potez ruskog predsjednika Vladimira Putina "krši ukrajinski teritorijalni integritet, međunarodno pravo, Sporazume iz Minska i potkopava diplomatsko rješenje" krize.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.