Milan Bandić sastao se s predstavnicima Hrvatskog diplomatskog kluba

Zagrebački gradonačelnik jučer je primio predstavnike Hrvatskog diplomatskog kluba, koji su tom prilikom zahvalili Gradu Zagrebu na pomoći u izdavačkoj djelatnosti i organizaciji predavanja

Milan Bandić sastao se s predstavnicima Hrvatskog diplomatskog kluba Grad Zagreb
22. 1. 2019

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić jučer se sastao s predstavnicima Hrvatskoga diplomatskog kluba, predsjednikom Smiljanom Šimcem, rizničarom Krešimirom Žnidarićem i predsjednikom Nadzornog odbora Marijanom Šunjićem. 

Kako je pojasnila zamjenica gradonačelnika Olivera Majić sastanak je održan zbog dogovora o nastavku suradnje s Hrvatskim diplomatskim klubom. "Grad Zagreb prepoznaje važnost djelovanja Hrvatskog kluba i hrvatskih diplomata koji svojim djelovanjem u organiziranju različitih predavanja, rasprava i praćenje diplomatskih kretanja nastoje doprinijeti razvoju hrvatske diplomacije", istaknula je Majić.

Grad Zagreb, dodala je, podržava rad Hrvatskog diplomatskog kluba ustupajući mu prostor u palači Dverce za održavanje predavanja. Također, zajedno s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova sufinancirao je peto izdanje knjige „O mislima, raspravama i dosezima hrvatske diplomacije“. 

Prema riječima predsjednika kluba Smiljana Šimca, bez pomoći Grada i Ministarstva vanjskih i europskih poslova Diplomatski klub mogao bi činiti vrlo malo. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.