Sin Michaela Schumachera objavio fotografiju s ocem: "Volim te"

Ovaj 23-godišnjak ne krije ljubav prema ocu koji se posljednjih 9 godina oporavljao od teške nesreće na skijaškoj stazi.

Sin Michaela Schumachera objavio fotografiju s ocem: "Volim te" Instagram/mickschumacher
5. 1. 2023

Sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher 3. siječnja proslavio je 54. rođendan. Čestitao mu je i sin Mick. "Sretan rođendan najboljem tati ikad. Volim te", napisala je 23-godišnjakinja uz fotografiju. Objavljena fotografija već je dobila više od milijun lajkova.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Mick je bio s njime u trenutku nesreće

Schumacher je 29. prosinca 2013. na skijaškoj stazi iznad Méribela u francuskim Alpama doživio stravičnu skijašku nesreću sa svojim sinom Mickom, koji je tada imao 14 godina. Prilikom prelaska izvan skijaške staze pao je i udario glavom u stijenu te je unatoč skijaškoj kacigi zadobio tešku ozljedu glave. Liječnici su tada objasnili da bi najvjerojatnije umro da nije nosio zaštitnu opremu. U nesreći je zadobio teške ozljede glave te je šest mjeseci bio u induciranoj komi. Godinu dana kasnije vraćen je u svoj dom, a od tada je u javnost curilo jako malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Obitelj Schumacher drži ih u strogoj tajnosti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.