Međunarodni kongres zagrebačkog Stomatološkog fakulteta okupio brojne stručnjake

Peto izdanje međunarodnog kongresa Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu danas je u hotelu Westin okupilo više od 200 vodećih domaćih i svjetskih stručnjaka 

Međunarodni kongres zagrebačkog Stomatološkog fakulteta okupio brojne stručnjake Grad Zagreb
2. 3. 2019

Peti međunarodni kongres Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je danas u hotelu Westin, a okupio je više od 200 vodećih stručnjaka iz zemlje i svijeta. 

Kako je na otvaranju kongresa istaknula zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, ovaj međunarodni skup prati napredak na području dentalne medicine i unapređenja oralnog zdravlja, što su preduvjeti za opću kvalitetu života svakog pojedinca.
 
Također, naglasila je da je Stomatološki fakultet lider u području preventive, kurative, obrazovanja i znanosti dentalne medicine u Hrvatskoj, kao i da zahvaljujući svojoj izvrsnosti i inovativnosti u obrazovanju, istraživanju i liječenju, producira moderne doktore dentalne medicine, sposobne suočiti se s globalnim društvenim promjenama i izazovima te biti u skladu sa zahtjevima europskoga visokoškolskog sustava i tržišta Europske unije.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.