Maria Sharapova pokazala novi stil nakon treninga i slatkiša

Maria Sharapova objavila je novu fotografiju na svojoj Instagram stranici. U naslovu ispod slike, Sharapova poziva pretplatnike da procijene kako su se promijenili njezin izgled, frizura i izgled nakon treninga u kući u toploj sezoni prema programu Bala. Šarapova pojašnjava da je tijekom nastave neprestano jela slatkiše svoje marke.

Maria Sharapova pokazala novi stil nakon treninga i slatkiša Instagram
9. 12. 2020

Maria Sharapova objavila je novu fotografiju na svojoj Instagram stranici. U naslovu ispod slike, Sharapova poziva pretplatnike da procijene kako su se promijenili njezin izgled, frizura i izgled nakon treninga u kući u toploj sezoni prema programu Bala. Šarapova pojašnjava da je tijekom treninga neprestano jela slatkiše svoje marke.

Tijekom svoje sportske karijere ruska tenisačica osvojila je pet Grand Slam turnira, postavši vlasnica Career Slam-a, budući da je u različitim godinama osvajala sva četiri elitna turnira. Pobjednica je na 36 WTA pojedinačno i tri parova, osvajačica srebrne olimpijske medalje i pobjednica WTA završnog prvenstva 2004. godine.

Šarapova je jedan od lidera među sportašima u pogledu zarade od oglašavanja. 26. veljače 2020. najavila je kraj sportske karijere.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.