Mamiću za svaki dan nedolaska u zatvor 10.000 kn kazne, on i Sessa imaju slične osobine. Tuđmana cijenim jer je izgradio hrvatsku državu, a neće se pamtiti po dobru zbog pretvorbe i privatizacije

Hrvatska je doživjela pljačku nevjerojatnih razmjera. Trump nije političar njegova tipa, a Macronova izjava o BiH je skandalozna. Korupciju i pravosuđe prvo treba srediti! Gostovanje Mislava Kolakušića danas na N1 pretvorilo se u pravo medijsko roštiljanje. Voditeljica je vrlo spretno i umješno nametala tema o kojima bivši sudac prije nije želio govoriti. Tako je između ostalog kazao kako cijeni Franju Tuđmana kao jednog od kreatora države koji je anulirao podjele, istaknuo je njegov doprinos u Domovinskom ratu i umijeću vođenja politike koje je rezultirala ostvarenju sna, no dodao je kako se nažalost neće pamtiti pa uspješnoj pretvorbi i privatizaciji.

Mamiću za svaki dan nedolaska u zatvor 10.000 kn kazne, on i Sessa imaju slične osobine. Tuđmana cijenim jer je izgradio hrvatsku državu, a neće se pamtiti po dobru zbog pretvorbe i privatizacije Bojan Haron Markičević
10. 11. 2019

Zdravko Mamić i Đuro Sessa osobe su iznimno sličnih karakternih osobina, kazao je danas Mislav Kolakušić gostujući u emisiji Nataše Božić “Točka na tjedan” na N1. Na pitanje voditeljice što misli o njihovu odnosu i treba li takve optužbe ispitati te je li normalno da nakon tri mjeseca od Mamićeve objave da je predsjednik Vrhovnog suda RH korumpiran nitko nište ne poduzima… potencijalni predsjednički kandidat je ponudio rješenje i nastavio:
- Itekako bi bilo reda kad bi imali zakon po kojem bi se svaki dan kašnjenja u zatvor penalizirao kaznom od 10.000 kuna. To normalne države imaju u svojim zakonima. Ako ne dođeš na izdržavanje zatvorske kazne platiš penale. Ako ne dođe, onda ga ovršite! Kad to počnete raditi i Mamić će se vratiti u Hrvatsku.
Gostovanje Mislava Kolakušića pretvorilo se u pravo medijsko roštiljanje i voditeljica je vrlo spretno i umješno nametala tema o kojima bivši sudac prije nije želio govoriti. Tako je između ostalog kazao kako cijeni Franju Tuđmana kao jednog od kreatora nove hrvatske države koji je anulirao podjele, istaknuo je njegov doprinos u Domovinskom ratu i umijeću vođenja politike koje je rezultirala ostvarenju sna, no dodao je kako se nažalost neće pamtiti pa uspješnoj pretvorbi i privatizaciji.
Hrvatska je doživjela pljačku nevjerojatnih razmjera i zbog činjenice da je dopustio da mu kreatori takvih mjera tako što nametnu. Kao jednog od ključnih ideologa hrvatske privatizacije i pretvorbe naveo je bivšeg profesora s Pravnog fakulteta Jakšu Barbića, koji je prema njemu bio najzaslužniji što su se hrvatske kompanije mogle kupiti i za samo jednu marku!
U ovom iznimno zanimljivom razgovoru Kolakušić je naglasio kako se zalaže za trodiobu vlasi i kako su apsurdne optužbe kako on vlast želi koncentrirati u svojim rukama. – To je apsurdno, jer Sabor mora biti središnje demokratsko mjesto, a ja se upravo bori protiv takvog apsolutizma koji već 20 godina opstoji u Hrvatskoj i koji je u rukama jednog čovjeka. I to onoga koji nije dobio neposredno povjerenja građana na izborima. Danas se ni teta u vrtiću ne može zaposliti na normalan način.
Za Kolakušića tri su najvažnija fronta, pravosuđe policija i antikorupcija. Trump nije njegov tip političara, a Macronova izjava o BiH je sramotna.

Više uskoro…

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.