Zagorci ponovo imaju kandidata za predsjednika, nakon Tita i Tuđmana šef države želi biti i Nedjeljko Babić iz Lučelnice/Klanjec, predao 14.000 potpisa

Zagorje ponovo daje još jednog kandidata za predsjednika države. On je Nedjeljko Babić i želi polupredsjednički sustav i neće biti fikus! Čelnik HSSČKŠ i dolazi iz Lučelnice u općini Klanjec doma je 25 kilometara od rodne kuće dr. Franje Tuđmana i 10 km od one Josipa Broza Tita. Zalaže se za nacionalizaciju nezakonito stečenog.

Zagorci ponovo imaju kandidata za predsjednika, nakon Tita i Tuđmana šef države želi biti i Nedjeljko Babić iz Lučelnice/Klanjec, predao 14.000 potpisa Photo: Patrik Macek/PIXSELL
30. 11. 2019

Omiljeni Zagorec i predsjednik danas je predao DIP-u 14.000 potpisa potpore! Odabrao je slogan: "Čovjek iz naroda za narod danas, za bolje i kvalitetnije sutra". Njegova je poruka: - Samo ujedinjenjem razjedinjenih Hrvata i Hrvatskih građana u domovinskoj i iseljenoj Hrvatskoj možemo vratiti Hrvatsku Hrvatima i njenim građanima, ovaj put u miru. Samo onaj koji voli svoju domovinu može reći da je domoljub, a onaj koji voli svoj rod je rodoljub. Zajedno možemo stvoriti bolju budućnost svima!

Predsjednički izbori za nas znače mnogo jer smo jedina stranka koja traži vraćanje polupredsjedničkog sustava kako bismo imali odgovornu osobu i ponovno državnika koji će biti odgovoran za provođenje svih odluka Hrvatske vlade, a u interesu svih građana Hrvatske, a ne kao što je do sada – fikus predsjednika.

Dao je i natruhe programa: - Vraćanje vjere u domoljublje, ujedinjenje razjedinjenih Hrvata, promjene Ustava, vraćanje polupredsjedničkog sustava, revizija pretvorbe i privatizacije, ispitivanje porijekla imovine te nacionalizacija nezakonito stečenog.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.