Kuće putujuće po sniženim cijenama u Samoboru samo do nedjelje, kamperi, vanovi i kamp kućice uz dobar provod, zabavu i ćevapčiće u Samoboru

Dani otvorenih vrata Bauer Caravan Centra održavaju se od četvrtka 4. travnja do nedjelje 7. travnja u Samoborskoj ulici 145 H!

Kuće putujuće po sniženim cijenama u Samoboru samo do nedjelje, kamperi, vanovi i kamp kućice uz dobar provod, zabavu i ćevapčiće u Samoboru Romeo Ibrišević
3. 4. 2019

Na Danima otvorenih vrata u Bauer Caravan Centru svi ljubitelji ljetovanja i izletovanja na kotačima mogu pronaći kampere, vanove i kamp kućice po sniženim cijenama, kamping opremu, ali i ono puno važnije – savjet i iskustvo. Naime, Bauer Grupa svakom svom kupcu pristupa kao prijatelju kojem želi priuštiti najbolje kampersko iskustvo i najugodniji godišnji odmor. Upravo zato sve svoje klijente savjetujemo o kamperskom stilu života te dajemo im vrijedne informacije o kamperskoj praksi u Europi ali i svijetu. 

 Dani otvorenih vrata Bauer Caravan Centra održavaju se od četvrtka 4. travnja do nedjelje 7. travnja u Samoborskoj ulici 145 H!

Caravan Centar je tvrtka koja u ponudi ima kamp kućice i kampere, u kojima možete doživjeti svijet u drugoj perspektivi. Veliki izbor kamp kućica za boravak od dvije do osam osoba, različitog dizajna i razine opreme zasigurno niti jednog ljubitelja kampiranja neće ostaviti ravnodušnim. Trebate samo izabrati model i prilagoditi Bauer ga sebi i svojim potrebama kako biste osjetili sve čari kamperskog načina života.

Jedan od brandova u ponudi Bauer Caravan Centra je i Adria Mobil koji preko 50 godina dominiraju svjetskim kamping tržištem kao sinonim pouzdanosti, ali i luksuza. Upravo zato Adria kamperi i karavani vlasnici 12 nagrada za najbolji karavan godine, te 14 nagrada za zadovoljstvo kupaca. Zadovoljstvo Adriom i njenim karavanima prepoznali su i pokazali su i peterostruka Ironman natjecateljica Đruđica. Kao i svi vrhunskih sportaši, udobnost i mogućnost odmora kada nisu na natjecanju garancija su sportskog ali i privatnog uspjeha i zadovoljstva.

Uz Adriu u Bauer Caravan Centru možete pronaći i Benimar kampere. Španjolski karavani od 1979. godine osvajaju europske ceste. Benimar karavani garantiraju kvalitetu, ali i kao pravi Španjolac – udobnost, velike mogućnosti odmora, te sigurnost na cesti.

Uz kampere i karavane u Bauer Caravan Centru pronađite i Reimo dodatke za kampiranje. U ponudi imamo osnove poput kamperskih tanjura i čaša, tenda, stolova, stolica, te ostalih tehničkih pomagala za vaše savršeno kampersko iskustvo.

Na Danima otvorenih vrata u Bauer Caravan Centru kupci mogu pronaći kampere, vanove i kamp kućice po sniženim cijenama, kamping opremu, ali i ono puno važnije – savjet i iskustvo. Naime, Bauer Grupa svakom svom kupcu pristupa kao prijatelju kojem želi priuštiti najbolje kampersko iskustvo i najugodniji godišnji odmor. Upravo zato sve svoje klijente savjetujemo o kamperskom stilu života te dajemo im vrijedne informacije o kamperskoj praksi u Europi ali i svijetu. 

Vidimo se na Danima otvorenih vrata Bauer Caravan Centra od četvrtka 4.4. do 7.4. u Samoborskoj ulici 145 H!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.