Kreatori popularne aplikacije ''Pokemon Go'' spremaju igricu "Harry Potter" za 2018. godinu!

Ako ste voljeli igrati ''Pokemon Go'', nova igrica će vas oduševiti. Tvrtka koja je stvorila "Pokemon Go" predstavila je aplikaciju koja funkcionira na isti način, a zove se: ''Harry Potter Wizards Unite''!

Kreatori popularne aplikacije ''Pokemon Go'' spremaju igricu "Harry Potter" za 2018. godinu! harrypotterfilm/Instagram
21. 11. 2017

Niantic Labs, tvrtka koja stoji iza fenomena ''Pokemon Go'', objavila je da radi na nasljedniku popularne igrice te da će njezina glavna tema biti – Harry Potter! Aplikacija će nositi ime ''Harry Potter: Wizards Unit'' te se očekuje da će biti puštena u javnost 2018. godine, na svim uređajima.

Na službenoj stranici aplikacije piše da je igra zamišljena kao istraživanje naselja i gradova u stvarnome svijetu, u kojima će se skrivati misteriozni objekti, a korisnici će učiti kako čarobirati, imat će susrete s legendarnim zvijerima i nezaboravnim karakterima iz popularne franšize "Harry Potter".

Detaljnijih informacija još uvijek nema, ali ako postoji nešto što bi moglo nadmašiti Pokemone, to je sigurno svijet magije i čarobnjaka.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.